G4Media.ro

Allen Coliban reclamă că firma care se ocupa cu sistemul de parcări…

Allen Coliban reclamă că firma care se ocupa cu sistemul de parcări din Braşov a dispărut înainte de a preda echipamentele: Distracţia abia începe/ Acest prejudiciu va fi recuperat în instanţă

Primarul municipului Braşov, Allen Coliban, reclamă că firma care se ocupa cu sistemul de parcări din Braşov, al cărei contract a fost rezliat recent, a dispărut înainte de a preda echipamentele. Primarul anunţă că ”distracţia abia începe”, întrucât se va adresa intanţei pentru recuperarea prejudiciului.

 • ”Curajoasa firmă P&P a fugit de braşoveni, dar nu poate fugi de răspundere. Am avut prea mult bun simţ şi prea multă răbdare cu fostul operator al serviciului de parcare din Braşov. După cum probabil ştiţi, contractul abuziv cu P&P a fost reziliat vinerea trecută prin Hotărâre de Consiliu Local, iar operatorul a fost notificat în scris. Potrivit contractului, P&P ar fi trebuit să se prezinte ieri, 13 mai, la primărie, pentru a preda toate bunurile de retur (…) Reprezentanţii operatorului P&P nu au venit ieri şi nu au răspuns, aşa că am făcut o nouă convocare pentru azi dimineaţă, convocare pe care au ignorat-o din nou”, a scris, vineri seară, pe Facebook, primarul din Braşov.

Acesta afirmă că s-a deplasat personal la sediul firmei.

 • ”Fiindcă toate au o limită, astăzi am mers personal la sediul operatorului şi am constatat că P&P pur şi simplu nu mai este de găsit. Reprezentanţii societăţii au dat bir cu fugiţii, s-au ascuns, ca într-un film prost, sperând, probabil, că astfel vor scăpa de răspundere. Încă de vinerea trecută, P&P a scos din funcţiune aparatele şi toate elementele de infrastructură şi a suspendat serviciul de relaţii cu clienţii, o atitudine care denotă o extremă rea-credinţă. Practic, firma P&P a fugit de braşoveni cu coada între picioare. Problema celor de la P&P este însă că distracţia abia începe şi că această rea-credinţă şi încălcarea termenilor din contract vor fi atacate în instanţă, pentru a recupera prejudiciul pe care această firmă îl cauzează în mod direct comunităţii braşovene şi bugetului local. P&P se face vinovată de abuz de încredere, adică de însuşirea unor bunuri care nu-i aparţin şi refuzul de a le returna proprietarului de drept”, a mai scris primarul.

Acesta asigură braşovenii că banii vor fi recuperaţi în instanţă.

 • ”Avem un proiect nou-nouţ pentru sistemul de parcări, care va funcţiona de acum direct în subordinea primăriei şi al cărui beneficiar va fi tot bugetul local. Noua abordare este mai aproape de cetăţeni şi cu o gestiune modernă, adică ceva normal pentru un astfel de serviciu. Încercăm să-l punem pe picioare cât mai repede, dar oricât de optimişti am fi, tot va dura câteva săptămâni până să-l avem operational”, a mai anunţat primarul.

Vinerea trecută, Allen Coliban anunţa că cele peste 10.000 de locuri de parcare publice din Braşov vor fi preluate în administrare de municipalitate, după ce contractul de concesiune „păgubos pentru braşoveni, primit moştenire de la fosta administraţie pentru următorii 10 ani”, a fost reziliat.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Asta e pb absolventului! Fix parcarile, alta pb nu are!

  Vezi cum se dezvolta ghetoul iasov! O cocina infecta, insalubru, totul sta sa cada, totul e praf si pulbere!

  • „totul stă să cadă”, te invit pe străzile orașului să îmi arăți mai exact ce stă să cadă să vedem dacă ai dreptate.

 2. Unde au dispărut că ăștia sunt în Brașov de o grămadă de ani? Unde dracu să fugă de brașoveni că din ce văd eu pe Google au o clădire, au o adresă deci cine vrea să – i prindă nu cred că trebuie să fie campion la fugă.
  Eu nu conduc deci mă doare la basca de parcări dar îl credeam om serios pe primarul nostru. O fi, dar n-are vorbele la el.
  S-a mai lăudat el în cartierul Schei că le rezolvă cu mai multe autobuze și s-au pricopsit sărmanii cu un microbuz cu captatori atât de mic că l-au botezat Saigon. Când îi vezi așa înghesuiți în el doar găinile mai lipsesc. Schei e zona în care zice primarul nostru că a viețuit neamul lui timp de 8 generații. Ceilalți n-or fi așa vechi dar și dacă sunt numai de 3-4 parcă tot ar merita un microbuz mai mărișor.
  Eu m-am întâlnit cu primarul nostru in două piețe. O dată în campanie și imediat după ce l-au ales. Știți ce om liniștit era? Pe bune. Nu știu ce l-o fi apucat de s-a exaltat așa. Seamănă cu femeia aia de la sectorul unu. Oare au același manual sau al nostru a tras cu ochiul la extemporalul colegei?

 3. Mafia gunoaielor importate la bv este! Mafia imobiliara evreiasca/italiana/moldoveneasca, la fel, tot la bv!
  Banii negri din ro, la bv se albesc in imobiliare!!

  0 rezultate pana acum, cu exceptia minciunilor din cv!

 4. Ghinion, ii luasera si diploma de absolvire a facultatii sa faca o copie!
  Ba baiete, cand e vorba de o firma, prinde orbul, scoate-i ochii! Aia au „rezolvat” de mult banetul. Si-au dat bonusuri, si-au platit firmele capusa. Tu ramai cu niste fiare vechi. Iar sediul e inchiriat. Or fi tras o teapa si acolo.

 5. Bine ca a avut curaj sa ne scape de firma aia galbena. Bravo lui. Postacii latra… ursul trece. Acum sa vedem mai multe masuri in forta! Un exemplu ar fi anchetarea celor de la serviciul parcari unde e un baiat care „rezolva” locuri de parcare de resedinta pentru clienti trimisi de un anume Eugen, un umflat care se baga in toate. Hai Colibane!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.