G4Media.ro

Alianța USR PLUS îl propune, oficial, pe jurnalistul Liviu Popescu pentru postul…

Alianța USR PLUS îl propune, oficial, pe jurnalistul Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune

Fostul jurnalist BBC Liviu Popescu a fost propus oficial, de către USR PLUS, pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

În urma negocierilor din coaliția de guvernare, acestă poziție de conducere a revenit Alianței USR PLUS, decizia nominalizării lui Liviu Popescu fiind luată în cadrul birourilor naționale ale celor două formațiuni politice.

„Birourile Naţionale ale USR şi PLUS au decis, astăzi, să sprijine candidatura domnului Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune. Decizia a fost luată în urma unei competiţii deschise. Mandatul domnului Popescu va fi acela de a întări misiunea publică a radioului de stat atât din punct de vedere administrativ şi managerial, cât şi din punct de vedere editorial, astfel încât categorii cât mai largi de public să se simtă reprezentate în producţia SRR”, se precizează în comunicatul tansmis de USR PLUS.

O altă sarcină care-i va reveni directorului SRR va fi aceea de a adapta rapid producția radioului la mediile digitale.

Cu o experiență de 17 ani în media, Popescu a fost producător BBC România la Londra între 1999 – 2002, după care a lucrat ca editor de știri la Prima TV, Realitatea și Televiziunea Publică. La TVR a fost timp de un an de zile redactor-șef, iar ulterior s-a ocupat de procesul de digitalizare a știrilor din televiziunea publică.

În prezent, Liviu Popescu (48 de ani) activează în mediul privat, având o firmă de consultanță în comunicare strategică.

Comisiile de cultură ale Parlamentului vor audia săptămâna viitoare candidații pentru posturile interimare de conducere ale SRR și SRTV.

Sursa Foto: G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. alianta uSRI+die pus pe cascavalete, pandemia e la saraki

 2. PNL va contraataca, propunand un animal politic sau o chelnerita, care nu au mai prins post fara concurs la Apele Romane.

 3. Cea mai bună trompetă urss istă ar fi năsoasa Oana Stănculescu

 4. În prezent Liviu Popescu nu are nicio firmă de consultanță în “comunicare strategică”, ci este ditamai directorul executiv al Asociației Operatorilor Mobili din România (AOMR), formată de Orange, Vodafone și Telekom imediat după intrarea pe piață a Digi Mobil, cu scopul principal de a bloca afirmarea Digi Mobil.
  Ulterior AOMR a început să coordoneze și alte acțiuni comerciale ale Orange, Vodafone și Telekom România, adică a devenit un cartel sadea, cu Liviu Popescu pe rol de placă turnantă, ceea ce este inclusiv penal.
  Informația privind funcția actuală, de lobbyst, a dlui Liviu Popescu, se poate afla cu ușurință, de pe internet dar G4Media face ce știe să facă, adică ne dezinformează prin neinformare. Nu că îmi lipsesc politrucii dar în actuala guvernare s-au înmulțit lobbystii prezenți în funcții publice, peste guvernele PSD-ALDE. Cei mai mulți lobbysti sunt promovați pe linia USR, de la Anca Dragu (al doilea om în stat, președintă a Senatului, venită de la EOn România, prinsă cu mâța în sac că își jecmănea clienții, de curând) până la acest domn Liviu Popescu.

 5. Ce mă speriasem!! Credeam că – l propune în locul lui VV…. Ce sperietură am tras!!!

 6. Despre Liviu Popescu de pe pagina sa LinkedIn https://ro.linkedin.com/in/liviu-popescu01 .

 7. DAca a fost destul de bun pentru aia inseamna ca e ceva de capu lui.
  Acum vom vedea ce pica in carti si zatul de cafea si daca e numit sau nu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.