G4Media.ro

Alexandru Rafila s-a întâlnit cu David Saranga pentru a discuta despre gestionarea…

Alexandru Rafila s-a întâlnit cu David Saranga pentru a discuta despre gestionarea pandemiei COVID-19/ Ministrul Sănătății și ambasadorul Israelului au vorbit și despre acordarea asistenței medicale pentru copii

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a avut, vineri, o întâlnire cu ambasadorul Israelului în România, David Saranga, în care au discutat despre combaterea pandemiei. Cei doi au abordat subiectul asistenţei medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experienţă.

 • ”Prof. univ. dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, a avut astăzi, 14 ianuarie 2022, o întrevedere cu Excelenţa Sa, David Saranga, ambasadorul Israelului în România. Cei doi oficiali au discutat despre colaborarea şi schimbul de informaţii în domeniul gestionării pandemiei de COVID-19 şi acordarea asistenţei medicale pediatrice înalt specializate în care Israelul are o mare experienţă”, a transmis, vineri, Ministerul Sănătăţii.

Și David Saranga a anunțat întâlnirea pe Facebook:

 • ”În această dimineață m-am întâlnit cu ministrul Sănătății din România pentru a discuta despre modalitățile de aprofundare a cooperării (…) Am convenit că în curând vom ține întâlniri între experți din cele două țări în care fiecare parte își va împărtăși experiențele în războiul împotriva coronavirusului. Un alt domeniu despre care se discută este digitalizarea sistemului sanitar românesc și a medicinei la distanță, domenii în care Israelul are cunoștințe îndelungate și ani de experiență. L-am invitat pe ministru în vizită în Israel (…)”, a scris ambasadorul David Saranga pe pagina de Facebook.

Sursa citată a precizat că a fost exprimat interesul ambelor părţi pentru colaborare în domeniul digitalizării sistemului de sănătate şi a creşterii accesului cetăţenilor la servicii medicale de calitate.

Datele recente privind evoluţia pandemiei arată că varianta Omicron afectează copiii şi tinerii mai mult decât celelalte variante anterioare.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ David Saranga

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Ce treabă avem noi cu Siringă ăla?

  Ăla să-și vadă de cea de-a patra doză care vrea s-o bage cobailor de la ei!

 2. Rafila pe post de papițoi.

 3. Rafila este un actor plătit pe post de circar.

 4. Fiul to#rti#ona#ru#lui alexandru rafila nu se lasă. Tatăl său i-a o#mo#ra#tpe țăra#nii care s- au opus cole#cti#viza#rii, fiul se cocoata în funcții publice susținut de peeeee#see#deeee, sa facă același lucru.

 5. AVEA OMOLOG IN ISRAEL SI TELEFON.
  DAR MAI AVEA SI IMUNOLOGI IN ROMANIA.
  SLUGI

 6. E o amenințare? Israelul care a musamalizat fraudă Pfizer, la furat si injectat in Romania? Saranga ar trebui expulzat. Si israelitii au ?

 7. Iar m-ati pus pe lista interzisilor la comentarii bai slugilor de la g4media ?!

 8. Si uite asa aflam pe ocolite si ce serviciu-l tine pe duamna Arafata in spate!