G4Media.ro

Alex Chipciu pleacă de la CFR la rivala „U” Cluj: „Nu e…

sursa foto: Facebook/ Alex Chipciu

Alex Chipciu pleacă de la CFR la rivala „U” Cluj: „Nu e o problemă că a jucat la ei, el știe ce înseamnă Universitatea. E un mare plus pentru noi!”

Internaționalul Alexandru Chipciu (33 de ani), care a jucat la CFR Cluj, a semnat cu rivala Universitatea. Fotbalistul va începe pregătirea în scurt timp. El a semnat un contract valabil un sezon cu U, transmite Actual de Cluj.

Mutarea a fost confirmată de managerul sportiv Gabriel Giurgiu, pentru actualdecluj.ro.

„A semnat pe un sezon și sunt convins că ne va ajuta enorm. Vine cu valoarea lui, vine cu experiența lui. El aduce un mare plus. Ce importanță are că a jucat la CFR? El nu a făcut junioratul acolo, nu și-a făcut cariera acolo. El a jucat unde a fost plătit, angajat. El știe ce înseamnă Universitatea Cluj, a văzut asta în toți acești ani. Nu cred că va fi primit cu ostilitate, fiindcă e un profesionist și vă spun că va face tot ce poate pentru U. El se impune și se va impune prin evoluții. Apoi, el a renunțat la foarte mulți bani că sa vină la noi. De ce? Fiindcă e vorba despre Universitatea. Să aibă lumea încredere, el își va face datoria aici, veți vedea. Va ajuta foarte mult. Suntem în discuții și cu alți jucători. Vor fi mai transferuri” , a spus Giurgiu.

sursa foto: Facebook/ Alex Chipciu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter