G4Media.ro

Alegeri prezidențiale în SUA: Donald Trump promite că îl va „zdrobi” pe…

Photo by NICHOLAS KAMM / AFP

Alegeri prezidențiale în SUA: Donald Trump promite că îl va „zdrobi” pe Joe Biden în 2024

„Vom recâștiga Casa Albă”: în fața alegătorilor săi din New Hampshire, Donald Trump a promis joi că îl va „zdrobi” pe președintele Joe Biden – a cărui candidatură tocmai a fost oficializată – în alegerile din 2024, scrie Le Figaro.

„Marți, Joe Biden a declarat oficial că își dorește încă patru ani dezastruoși” la putere, a criticat fostul președinte republican. Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunța bilanțul succesorului său: o țară scufundată în violență și criminalitate, strivită de inflație, unde băncile „se prăbușesc” … În 2024, America va avea de ales între „succes și eșec”, „securitate sau anarhie”, „prosperitate sau catastrofă”, a spus el, cu un ton grav.

Fostul locatar al Casei Albe ținea primul său miting de campanie de la istorica sa inculpare de către un tribunal din New York. „Îl vom zdrobi pe Joe Biden”, i-a asigurat fostul om de afaceri pe susținătorii săi, purtând celebrele sale șepci roșii. Donald Trump s-a lansat apoi într-o imitație a lui Joe Biden sugerând că liderul octogenar este senil – o afirmație recurentă în rândul republicanilor.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, a aruncat de asemenea o lovitură lungă la adresa guvernatorului Floridei, Ron DeSantis – cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la președinție, dar care nu și-a declarat încă candidatura. „Se prăbușește” în sondaje, a ironizat el. În pofida acuzării sale istorice, Donald Trump se află în prezent deasupra plutonului de candidați republicani. Prin urmare, el ar putea fi ales de partidul său pentru a-l înfrunta din nou pe Joe Biden în noiembrie 2024.

New Hampshire se numără printre primele state care vor organiza primarele republicane la începutul anului 2024. O victorie în acest stat i-ar garanta lui Donald Trump un impuls prețios – și necesar – pentru viitor.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Și cu ajutorul(banilor) lui Putin,ăsta a reusit sa înfiinteze cea mai mare „sectă politică”.

  2. Pe Trump il mai cauta doar secta lui MAGA, nici nu cred ca va ajunge pe buletinul de vot.

  3. e asa de vizibil ca omul e orientat doar catre persoana lui, nici macar nu se chinuie sa mimeze ca i-ar pasa de altii, totul se invarte in jurul lui
    dar sa speram ca republicanii vor trimite totusi un alt candidat

    • Din păcate nimic nu arată că ar avea intenția să ”trimită” alt candidat. Din ce în ce mai mulți corifei din partidul republican declară sprijinul pentru el. Este halucinant.