G4Media.ro

Alegeri locale în Republica Moldova. La opt secții de votare din Transnistria…

Alegeri locale în Republica Moldova. La opt secții de votare din Transnistria nu a venit niciun alegător

În opt secţii de votare deschise în circumscripţia nr.48 din Transnistria nu s-a prezentat niciun alegător în cadrul alegerilor locale care au loc duminică în Republica Moldova, informează portalul Agora.md, citată de Agerpres.

Până la ora 18.00, în opt secţii de votare din cele 25 organizate pentru alegătorii din circumscripţia electorală nr.48 în oraşele Slobozia, Tighina şi Tiraspol nu s-a prezentat nicio persoana la urna de vot, confirmă şi portalul Noi.md, remarcând, între altele, că la alegerile parlamentare din februarie zecile de alegători din regiunea transnistreană erau aduşi organizat cu microbuzele la secţiile de votare.

Potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale, în cele 25 de secţii de votare deschise pentru circumscripţia nr.48 (Transnistria) au votat circa 1.100 de alegători.

Conform Comisiei electorale, până la ora 18:00, peste un milion de cetăţeni ai Republicii Moldova şi-au exprimat votul.

În urma scrutinului, urmează a fi aleşi 898 de primari şi 11.580 de consilieri. Ultimul scrutin local general a avut loc la 14 iunie 2015. Tot astăzi, alegătorii moldoveni din patru circumscripţii uninominale îşi aleg reprezentanţii în legislativ. Fotoliile de parlamentar au rămas vacante după ce doi deputaţi aleşi în urma scrutinului din 24 februarie ş-au dat demisia, iar alţi doi au renunţat la mandate din cauza incompatibilităţii, notează Moldpres.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Daca dodon nu a avut nevoie…nu a venit nimeni

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.