G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Faptul că românii ne-au dat un vot împreună, PSD cu…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu: Faptul că românii ne-au dat un vot împreună, PSD cu PNL, cu 5 în față, e o bază de discuţie dacă transformăm această alianţă electorală într-o alianţă politică

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că scorul electoral obţinut de alianţa PSD-PNL este un punct de pornire cu privire la posibilitatea unei alianţe electorale între cele două formaţiuni. ”Faptul că românii ne-au dat un vot împreună, PSD cu PNL, cu 5 în faţă, e o bază de discuţie dacă transformăm această alianţă electorală într-o alianţă politică”, susţine liderul social-democrat, transmite News.ro.

Întrebat, duminică seară, la B1 Tv, dacă PSD şi PNL vor merge împreună sau separat la alegerile prezidenţiale, având în vedere scorul obţinut de alianţa dintre cele două partide la alegerile europarlamentare, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Nu am luat această decizie”.

”Faptul că românii ne-au dat un vot împreună, PSD cu PNL, cu 5 în faţă, e o bază de discuţie dacă transformăm această alianţă electorală într-o alianţă politică”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a precizat că după finalizarea numărătorii voturilor vor avea loc discuţii pe tema alegerilor prezidenţiale în PSD şi în coaliţie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. atat timp cat aveati si painea si cutitul si ați dat cu pomeni pana in ultima secunda scorul e foarte foarte mic si se va vedea si mai bine in toamna , nea covrig!

  2. Sper din toata inima sa va certati in discutiile referitor la impartirea ciolanului de la parlamentare si presidentiale si sunt sanse mari…