G4Media.ro

Ajutor pentru cazare, după un incendiu ce a cuprins un bloc din…

sursa foto: captura video

Ajutor pentru cazare, după un incendiu ce a cuprins un bloc din Brașov / Locatarii vor sta într-un centru în care sunt cazați și refugiați din Ucraina

14 persoane care locuiau în blocul în care vineri seara a izbucnit un incendiu violent, au cerut sprijin Primăriei Brașov, iar 12 dintre acestea vor fi găzduite de CATTIA, locul în care sunt cazați și refugiații ucraineni, relatează Agenția de presă Rador.

Alte două persoane au ales să meargă la Direcția de Asistență Socială. 7 dintre persoanele care au cerut asistență au ajuns deja la CATTIA, iar două dintre acestea vor fi transportate la DAS. Celelalte 7 persoane vor ajunge la CATTIA cu ajutorul RAT Brașov. Restul locatarilor au apelat la rude sau la prieteni ori, chiar au ramas sa doarma in imobilul afectat de incendiu.

Toate utilitățile la blocul mistuit de flăcări au fost oprite. Poliția Locală asigură paza imobilului afectat de incendiu. O cisternă cu apă a fost amplasată de Compania Apa la fața locului.

Imobilul din zona Rulmentul are 84 de apartamente, iar, în urma incendiului, toate persoanele au fost evacuate. 30 dintre acestea au primit ingrijiri medicale deoarece erau intoxicate sau au făcut atac de panică. Nicio persoana nu a necesitat transportarea la spital.

Citește și: VIDEO Brașov: Peste 50 de persoane dintr-un bloc de pe strada 13 Decembrie, evacuate în urma izbucnirii unui incendiu într-un apartament

sursa foto: captura video

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Si nu este prima data cand se intampla asa ceva. Aceasta este adevarata imagine CFR calatori.

  2. In termeni de comunicare „insa” spune totul despre ce crede CNAIR despre romani: „Ne cerem scuze …, însă …”. Vorbim de institutia care ne da in fiecare an 13 km de autostrada, ca in 2050 sa avem si noi poate 1000km acolo… daca nu s-au stricat intretimp si daca mai suntem in viata.