G4Media.ro

Airbnb prelungește interdicția privind petrecerile în toate locațiile listate pe platformă

Airbnb prelungește interdicția privind petrecerile în toate locațiile listate pe platformă

Platforma de închiriere a locuinţelor între persoane particulare Airbnb a anunţat joi că a decis să prelungească, cel puţin până la finele verii, interdicţia care vizează organizarea oricăror petreceri sau evenimente în locaţiile propuse pe site-ul său, în ideea de a opri răspândirea infecţiilor cu coronavirus, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Această decizie vine în contextul în care progresul campaniilor de vaccinare şi relaxarea restricţiilor de călătorie, în anumite părţi ale lumii, ar urma să ducă la creşterea cererii de călătorii în lunile de vară.

În luna august a anului trecut, Airbnb a decis să introducă o interdicţie valabilă la nivel global privind organizarea de petreceri în locaţiile propuse pe site-ul său. Atunci compania a precizat că interdicţia va fi valabilă până la noi dispoziţii.

„Nu vom tolera comportamente care perturbă vecinii sau violează încrederea comunităţii noastre”, a precizat Airbnb.

Compania cu sediul la San Francisco a mai informat că filtrul care permite căutarea unor locaţii favorabile organizării de evenimente va rămâne inaccesibil în perioada următoare iar noi informaţii cu privire la politica firmei vor fi furnizate înainte de sfârşitul verii.

În 2019, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a decis că Airbnb nu poate fi reglementată ca o agenţie imobiliară care îşi vinde serviciile online. Această decizie a pus capăt unei bătălii îndelungate între Airbnb şi companiile hoteliere tradiţionale din Europa, care susţineau că platforma oferă servicii similare cu ale lor fără a fi însă supusă aceloraşi reglementări.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Chiar aveam chef de o plimbare pe sub balconul de la Kremlin!

  • nu crește sparanghelul, ceea ce displace ieuropeanului de adanca cultura

 2. In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita, Mihai Culcea).

  Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL.

  Mihai Culcea este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii.

  Mihai Culcea nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata.

  Culcea Mihai pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu.

  Culcea Liviu-Mihaita este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire.

  Mihai Culcea actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora!

  Feriti-va de Culcea l!!

  Mare constructor acest Mihai Culcea! Fost director de banca, devenit mare constructor-escroc.

  Domnul Mihai Culcea, tepar in constructii a facut din escrocherie meserie.

  Prin firma Culsoft Partener, Mihai Culcea, „constructor Constanta” are 12 incidente de plata in valoare totala de 177.000 lei. Adica Mihai Culcea (Culcea Liviu-Mihaita) a emis cecuri sau bilete la ordin fara acoperire.

  Mihai Culcea are 4 dosare pe care le-a pierdut in instanta. A dat tepe catre; SC SAVE & SELF COMPANY GUARD SRL, ARABESQUE SRL, YAKITA INDUSTRY S.R.L., BANCA TRANSILVANIA.

  Si muulte alte tepe catre persoane fizice!

  Mihai Culcea, constructii Constanta, tepar constructii, Culcea Mihai, Constructor case, constructor Medgidia, Culcea Liviu-Mihaita, Culsoft partener. Tepar!! Feriti-va de el! #mihaiculcea #culcea #escroc #culsoft

 3. “(…) șederi sau experiențe in Rusia sau Belarus”! 😂😂😂😂