G4Media.ro

Aglomeraţie pe Transfăgărăşan / Unii şoferi au parcat pe carosabil, blocând circulaţia…

Sursa: Poliția Sibiu

Aglomeraţie pe Transfăgărăşan / Unii şoferi au parcat pe carosabil, blocând circulaţia / Mesaj ironic al Poliţiei Sibiu – Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă/ Drumari: S-au mutat balize şi parapete de plastic de pe traseu, inclusiv în zonele periculoase, unde riscau să cadă în prăpastie

Autorităţile anunţă că este aglomeraţie mare pe Transfăgărăşan, iar unii şoferi au parcat pe carosabil, blocând traficul. ”Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă”, au transmis ironic reprezentanţii Poliţiei Sibiu, care au precizat că sunt aplicate amenzi tuturor care sunt în această situaţie, transmite News.ro

”Transfăgărăşanul este supraaglomerat”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Sibiu, într-o postare pe pagina de Facebook.

Poliţiştii publică mai multe fotografii care ilustrează aglomeraţia din zona Bâlea Lac, alături de un mesaj ironic: ”Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă. Mulţumim tuturor acelor şoferi care au parcat maşinile pe partea carosabilă, pe acostament, pe căile de acces destinate pietonilor şi îi felicităm pe toţi cei care au distrus amenajările rutiere dedicate fluidizării traficului pe Transfăgărăşan! Probabil excursia vă face să vă simţiţi extraordinar de bine ştiind că parcările pe care le-aţi realizat au dus la blocarea oamenilor în tunel, iar pietonii fac slalom printre maşini”.

”Pentru fair-play, responsabilitate şi decenţă veţi fi premiaţi! P.S. Această postare este un pamflet! Trataţi-o ca atare”, au adăugat poliţiştii.

Mai multe echipaje sunt în zona aglomerată pentru fluidizarea traficului. Anterior, poliţiştii din Sibiu au atras atenţia că şoferii, prin parcarea maşinilor în alte spaţii sau zone decât cele special amenajate, contribuie la crearea de ambuteiaje pe Transfăgărăşan.

Autorităţile au luat măsuri suplimentare de sistematizare rutieră şi de delimitare a zonelor în care nu se poate staţiona/parca.

La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov au precizat că în zonă s-au confruntat şi cu cazuri de vandalism.

”S-au mutat balize şi parapete de plastic de pe traseu, inclusiv în zonele periculoase, unde riscau să cadă în prăpastie”, au transmis reprezentanţii DRDP Braşov.

 

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Unde sunt gratarele? Lipsesc burtosii in maieu si papuci. Romania 😀

  • M.a.r.s. Românii sunt educați, am fost eu, sunt mai mulți străini decât români

  • E CONSTITUTIONAL ! A DAT predoiu NOILE LEGI RETROGRADE.

  • Daca s-ar introduce o taxa de trecere prin Tunel-ul ala din varful Transfagarasan s-ar linisti lumea.
   Legea permite!
   Prin SMS, desigur, fara cas ca nu e loc si nici angajati

 2. Suntem de râsul globului. Nație fără viitor, dar plină de “experți” în epidemii și războaie.

  • Perfect spus

 3. Ma gândeam sa te bag în seama dar m-am răzgândit.

 4. Ironii? De ce? Nu mai aveți amemzi? Și cu banii adunați să faceți parcări. Că, zău că nu sunt.

 5. „parapete de plastic…. în zonele periculoase”

  cam atat despre Transfagarasan si cei care il administreaza.

 6. Puneti amenda 500€ pe parcare neregulamentara. Dar si aplicati, aplicati, aplicati, aplicati. Mi se pare ca vorbiti cam mult. Un politist poate pune 2-3 sute amenzi pe zi.

 7. cum ar spune @monica – vor sa va interzica sa mai dati pe acolo. sa-l faca ca pe Bellina.
  Care-o fi farmecul sa vezi muntele la coada-n trafic?

 8. Stirea normala intr-o tara normala:
  Azi echipajele politiei romaniei au amendat cu amenda maxima toate masinile care au blocat circulatia pe transfagarasan,iar soferii majoritatea in slapi si fara tricou au protestat strigand ca e dictactura fiind preluati de antena 3 si gadea ciuvica si badea care au prezentat cazurile in emisiune.

 9. Sunt mandru ca sunt roman, urmasul dacilor care i-au invatat latina pe Romani, noi cei care am inventat roata precum si hotia, coruptia, prostia si incompetente

 10. Parca se scumpise benzina …

  • Cand pe un traseu asa aglomerat ai doar 2 parcari in varf in care incap 2-300 de masini e normal sa se faca aglomeratie! Cand am fost eu tot asa erau parcate masinile aiurea dar lucrul asta nu contribuia cu nimic la formarea cozii! Coada se face la intrarile in parcari pt ca oamenii se baga in poarta parcarii si apoi se asteapta (chiar daca blocheaza banda) pana iese unu sa poata intra el.

 11. Daca nu era aglomeratie o luau la viteza si faceau accident. Are si aglomeratia beneficiile ei.