G4Media.ro

Aglomerație pe drumurile naționale și autostrăzi/ Unde se circulă cu greutate într-unul…

sursa foto: Cititor G4Media

Aglomerație pe drumurile naționale și autostrăzi/ Unde se circulă cu greutate într-unul din cele mai aglomerate weekend-uri

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei a anunţat că se înregistrează valori ridicate de trafic pe mai multe drumuri naţionale sau pe autostrăzi, fiind vorba de DN 39, DN1, Autostrada A2 şi DN 7.

Centrul Infotrafic a anunţat, duminică, faptul că nu sunt sesizate accidente rutiere care să impună oprirea totală a circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.

Infotrafic a prezentat valorile de trafic pe principalele drumuri.

Astfel, pe A2 Bucureşti-Constanţa traficul este fluent în ambele sensuri, fără evenimente rutiere în desfăşurare. Valorile de trafic pe sensul către Capitală sunt, în medie, de 40-45 de auto/minut.

Publicitate electorală

Pe DN39 Constanţa-Vama Veche traficul este intens pe raza staţiunilor Eforie Nord şi Agigea, pe ambele sensuri de deplasare. Pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea traficul este normal, fără evenimente rutiere în desfăşurare.

Centrul Infotrafic a prezentat şi situaţia traficului pe DN 1 Ploieşti – Braşov. Astfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti traficul este normal la cele două sensuri giratorii, iar în Comarnic se înregistrează trafic intens pe sensul de mers Bucuresti către Braşov, se circulă în coloană pe tronsonul kilometric 102 – 107. De asemenea, la Buşteni este trafic intens pe sensul de mers către Braşov, se circulă în coloană de la km 128+500 de metri până în zona centrală a staţiunii. Pe sensul de mers Braşov către Bucureşti se circulă în coloană de la km 138 până la km 131, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Totodată, pe DN 7 Piteşti-Sibiu este aglomeraţie pe raza localităţilor Tălmaciu, Căciulata şi Deduleşti, pe ambele sensuri de deplasare.

Centrul Infotrafic recomandă şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să opteze pentru rute alternative.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. De obicei, unde e aglomerat ar merge pusa și o taxa „de trecere”: peate un pod, prin Tunel.ul Transfagarasan, prin muzeu, sit argeologic, plajă privata, rezervație naturala. Mirajul banilor stoarce bani cu picatura din buzunarul celor multi