G4Media.ro

Aglomerație la toate ieșirile din România spre Ungaria și Bulgaria. Cea mai…

Sursa foto: Daniel MIHAILESCU / AFP

Aglomerație la toate ieșirile din România spre Ungaria și Bulgaria. Cea mai mare coadă la Salonta, unde șoferii stau în coloană 110 minute

Toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt aglomerate, joi după-amiază, în niciunul dintre acestea timpul de aşteptare nefiind mai mic de jumătate de oră pentru cei care ies din ţară cu autoturismul. Coloane de autoturisme s-au format şi la ieşirea către Bulgaria prin vama Giurgiu, transmite News.ro.

Pe graniţa de vest sunt coloane de autoturisme la toate punctele de trecere a frontierei către Ungaria, conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră.

Joi după-amiază, cel mai aglomerat dintre acestea este cel de la Salonta, unde timpul de aşteptare pentru realizarea formalităţilor vamale pentru cei care ies din ţară cu autoturismul este de 110 minute, în timp ce la Săcuieni se aşteaptă 100 de minute.

La Borş I şi Borş II timpul de aşteptare este de 90 de minute, la Nădlac I, Nădlac II, Urziceni se aşteaptă o oră pentru trecerea graniţei.

În celelalte puncte a trecere a frontierei cu Ungaria se aşteaptă între jumătate de oră şi o oră.

Joi după-amiază s-a aglomerat şi vama Giurgiu, la ieşirea spre Bulgaria, unde autoturismele aşteaptă pentru intrarea în ţara vecină, în medie, o oră.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bai ce de lume din tara pleaca tocmai acum cu 1 decembrie. Nu suntem asa de nationalisti precum pretindem? Refuz sa cred… Si vara si iarna aleg oamenii sa plece la vecini decat sa ramana in tara!! Haur sa le bage mare amen.da pentru ca nu isi iubesc patria!!!

  2. Astia sunt bugetarii.

  3. Multi se duc in Ungaria si Austria, tarile noastre prietene:)))