G4Media.ro

Aglomerație la intrările în Bucureşti de pe A1 şi A3, dar şi…

Sursa foto: Shutterstock

Aglomerație la intrările în Bucureşti de pe A1 şi A3, dar şi pe mai multe drumuri naţionale

Valorile de trafic sunt crescute, duminică seara, la intrările în Bucureşti de pe autostrăzile A1 şi A3, dar şi pe mai multe sectoare de drumuri naţionale, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române într-un comunicat de presă, transmite Agerpres.

Sursa citată precizează că pe autostrada A1 se înregistrează trafic intens la intrarea în capitală, pe autostrada A3 valorile de trafic sunt în creştere pe sensul de mers către Bucureşti, în timp ce pe autostrada A2 se circulă normal.

De asemenea, pe DN 1 Ploieşti – Braşov este coloană de autovehicule în scădere între Sinaia şi Comarnic, în direcţia Ploieşti, pe DN 7 este trafic intens în localităţile Brezoi, Râmnicu Vâlcea, Milcoiu, Dumbrăveşti şi Drăganu, pe sensul de mers către Piteşti, iar pe DN 65 sunt valori de trafic ridicate în localitatea argeşeană Albota, în direcţia Piteşti.

Centrul Infotrafic mai anunţă că pe DN 6, în zona localităţii Gura Văii din judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme.

„Din primele date a rezultat o victimă, toate persoanele implicate urmând a fi investigate medical. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind în creştere”, se menţionează în comunicat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează