G4Media.ro

Aglomeraţie în mai multe puncte de trecere a frontierei la ieşirea din…

Sursa foto: Inquam Photos / Ciprian Petcut

Aglomeraţie în mai multe puncte de trecere a frontierei la ieşirea din ţară pentru şoferii de autoturisme. Cel mai lung timp de aşteptare este la Nădlac II

. Mai multe puncte de trecere a frontierei sunt aglomerate luni, coloane de autoturisme formându-se la ieşirea din ţară, atât la graniţa cu Ungaria, cât şi la cea cu Bulgaria, transmite News.ro.

otrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, cel mai aglomerat este la Nădlac II, la ieşirea din România către Ungaria pe autostradă, unde autoturismele aşteaptă aproximativ o oră pentru formalităţile vamale. La acest punct de frontieră sunt deschise patru artere rutiere la ieşire şi patru artere rutiere la intrarea în ţară.

Aglomeraţie este şi la Nădlac I, unde se aşteaptă 40 de minute pentru ieşirea din ţară, dar şi la Cenad, Turnu, Urziceni şi Petea, unde timpul de aşteptare pentru autoturismele care vor să iasă spre Ungaria este de jumătate de oră.

Pe graniţa cu Bulgaria sunt aglomerate punctele de trecere a frontierei Giurgiu, Calafat, Negru Vodă şi Vama Veche, unde timpul de aşteptare este, în medie, de 30 de minute.

Spre Republica Moldova, autoturismele care ies din ţară prin vama Sculeni aşteaptă 40 de minute, iar prin punctul de trecere a frontierei Oancea. jumătate de oră.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Dacă acuma, ca suntem în Schengen, e aglomerație, vă imaginați ce aglomerație era dacă nu am fi fost în Schengen?