G4Media.ro

Aeroportul Craiova se închide timp de 10 zile / Zborurile vor fi…

Sursa foto : facebook

Aeroportul Craiova se închide timp de 10 zile / Zborurile vor fi mutate temporar la București

Toate zborurile din și spre aeroportul din Craiova vor fi mutate timp de zece zile pe aeroportul „Henri Coandă” din București în octombrie 2023, anunță Boardingpass.

Directorul aeroportului din Craiova a anunțat oficial că zborurile spre și dinspre Craiova programate pentru perioada 16-25 octombrie 2023 vor fi operate spre și dinspre București.

Mutarea temporară a zborurilor de la Craiova la aeroportul „Henri Coandă” din București este cauzată de viitoare lucrări de construcție și modernizare care vor fi efectuate la pista aeroportului din Craiova.

„În perioada 16-25 octombrie vor avea loc o serie de lucrări în cadrul proiectului de extindere și modernizare, care constau în amenajarea suprafeței nivelate a benzii pistei și amenajarea ariei de siguranță, iar toate cursele se vor muta, în această perioadă, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă”, a declarat directorul aeroportului din Craiova pentru Oltenia Live.

Oficialul aeroportului nu a oferit date despre numărul total de zboruri afectate, însă, potrivit verificărilor făcute de BoardingPass, este vorba de peste 60 de zboruri dus-întors.

În ceea ce privește Wizz Air, compania low-cost maghiară a efectuat deja modificările în sistemul de rezervări; aceasta a suspendat vânzarea de bilete pentru zborurile spre/dinspre Craiova pentru perioada 16-28 octombrie 2023.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează