G4Media.ro

Admiterea la școlile de poliție nu se organizează anul acesta. Ministerul de…

Admiterea la școlile de poliție nu se organizează anul acesta. Ministerul de Interne susține că are prea mulți elevi – o nouă admitere în 2020

După ce au fost organizate examene de admitere la școlile de agenți și subofițeri din cadrul MAI în sesiunile august/septembrie 2018, respectiv ianuarie 2019, Ministerul Afacerilor Interne anunță că anul acesta nu se mai organizează o nouă sesiune de admitere în școlile de poliție. ”La momentul actual, în aceste școli se pregătesc, la capacitate maximă, două serii de elevi, totalizând peste 5.750 de elevi”, potrivit comunicatului publicat pe site.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

  1. Secretara de scoala zicea ca lipsesc zeci de mii de politisti!
    Ca s-sau pensionat, bla , bla

    • Pune si un link, s-o plesnesti peste ochi. 😈

      Poate se gaseste si vreun ziarist sa o intrebe in direct … desi n-a prea mai ramas nicio televiziue care sa para ca poate face asta. Poate cei de la Recorder.ro.

  2. Si eu zic la fel. Prea multi politisti si jandarmi, adica trantori!

  3. Dubioasă răsturnare de situație….Ceva îmi spune că MAI are nevoie exact de oameni noi…nu de secretare, plagiatori, violatori!

    • Are nevoie de oameni noi pe care sa ii sacrifice, care nu stiu meserie si pot fi manipulati. Va dati seama ce inseamna sa angajezi masiv civili tineri si dupa o luna sa ii folosesti in strada pentru a inabusi manifestatiile sau sa ii pui sa semneze niste documente administrative despre care nu stiu mare lucru? Iar cand vor sa plece sa nu le semnezi demisia?

  4. Cine stie cate adeverinte false care te fac poloțist au emis si aia anii astia.
    Uite-te la mine: bat campii pe forumuri si… sunt politist (in rezerva)

  5. Inghesuiala mare la fripturistii bugetari ca sa paraziteze pana la pensia anticipata.

    • Exact, s-a umplut poliţia de oameni slugarnici, e super ofertă.

      Banul nemuncit e religia României.

  6. Jandarmerie și poliție=Mardeiașii puterii Plătiți baban din banii noștrii.In ei când dă molima restructurării .Prea mulți purtători de Pulan . Trebuie răriți bine.

    • @Sorry: Tataie, daca e sa vorbim obiectiv si sa ne luam dupa fapte (ne uitam pe strada, cum arata realitatea!), Politia se numeste astfel pentru ca nu au gasit alt nume , nu pentru ca ar impune efectiv respectarea legii.

      Sa nu mai vorbim de „Politia Locală”, ca ne umflă râsu’ … vezi ca e pe pagina la Godina un exemplu edificator. Stiu, stiu, aia nu tin de Min Interne ci de Primarie. Dar tocmai asta intareste ideea … ca n-au gasit alt nume, nu?! 😆

  7. Eu spun ca este mai bine, sa se desfiinteze politia, jandarmeria, armata… oricum nu fac nimic si sunt platiti din „banii nostrii”! cu o astfel de gandire, mai spunem ca suntem unde suntem… o tara de nimic, condusa de oameni de nimic!! (nu generalizez)

  8. Sanitaru… respectarea legii nu trebuie impusa… legea trebuie respectata si…. punct!! tu, ai scris aici, pt ca ti s a impus!!???

    • „trebuie” in virtutea a ce?! Adica atunci cand spui „trebuie”, urmeaza sa spui si principiul / scopul in cirtutea caruia trebuie inteprinsa actiunea respectiva. Ori, in cazul de fats, nu poti sa invoci decat, eventual, Imperativul Categoric.

      Si axum uita-te pe fereastra:ti se pare ca vezi numai kantieni?!

      PS: Legile nu sunt in general principii, ci doar reguli. O regula, daca e proasta/inadecvata (neavand un principiu in spate) – nu trebuie respectata (doar pentru ca e lege).

      Ex: legea care spune ca pentru a taia un copac de pe proprietatea ta (din curte), trebuie sa ceri voie la Directia Parcuri Lacuri si Agrement.

  9. Total….categoric…departe de subiect… Legea trebuie respectata… cine spune ca este proasta sau buna…. tu??… eu???

    • Concluzia ta este ca legea e buna doar pentru ca e lege (si ca atare, cu necesitate, trebuie respectata). Genul asta de teza tine mai mult de fundamentalismul religios decat de supunerea civica.

      Macar am cazut de acord ca nu suntem de acord.

  10. Godină ăsta e ăla de-a scris Biblia?

  11. Și ce o să facă domnii profesori din școli ? Freacă menta , șomează sau trec în operativ un an ( când va zbura porcu ) ?

  12. Ce inepție…
    Cu ultimul val de pensionare, au rămas libere peste 20.000 de locuri, că să nu zic mai mult, iar eu spun că acum sunt prea mulți agenți???
    Da, fiindcă s-au obișnuit ca munca a 10 inși să fie făcută de 1 singur, că merge și așa. Calitatea nu mai contează. Trag pe 1 să facă munca la 10, iar dacă se vaită sau se plânge, nu e bun, îl amenință cu mutarea…
    Un minister care nu mai are nici-o legătură cu Ministerul Afacerilor Interne, cu siguranța cetățeanului sau cu protecția acestuia.
    Nu mai poți merge în siguranță pe străzi nici ziua, dar noaptea?! Însă cui îi mai pasă de cetățean? Devin interesați doar înainte de alegeri… Probabil și cred că lumea nu vede… Sunt destui proști in țara asta, dar nu toți… Și Ferească Dumnezeu când s-or deștepta proștii sau vor fi deșteptați de către alții…
    Atâta bătaie de joc nu dai vezi nicăieri în lume, în nici-o țară așa zisă democratică… Cu o democrație de fapt de 2 zile, cât ține votul, că după astea, aștepți 4 sau 5 ani următoarea PORȚIE DE DEMOCRAȚIE.
    Că de, noi nu suntem ca țările nordice, cele cu cel mai ridicat nivel de trai, să avem DEMOCRAȚIE DIRECTĂ, unde cetățeanul este REGE, suntem cum vor ei, cu o democrație reprezentativă, cea în care putem doar striga (LA LUNĂ) și vota 1 singură dată la 4-5 ani.
    ATÂT!!!
    DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE sau dormi somnul de veci!