G4Media.ro

Adevărul.ro: Rulota – frizerie care merge după clienți prin satele din Timiş…

Adevărul.ro: Rulota – frizerie care merge după clienți prin satele din Timiş / O afacere care a costat doar 4.000 de euro

Proiectul unui tânăr din Jimbolia a schimbat total conceptul asupra fizeriei în zona rurală. O rulotă-frizerie ia satele la rând, pentru a-i tunde şi freza pe oameni, scrie Adevărul.ro

În faţa birtului din satul Grabaţ şi-a făcut apariţia o frizerie mobilă. Este vorba de o rulotă din generaţia anilor ’80, transformată într-un salon de tuns, care-i aşteaptă pe localnici să să-şi aranjeze podoaba capilară. Va sta acolo timp de o săptămână, iar apoi va pleca într-un alt sat.

Iniţiativa îi aparţine lui Alexandru Jelescu, care deţine de câţiva ani o frizerie în Jimbolia. Pentru mulţi dintre clienţii săi veneau tocmai din satele din jur, Alexandru s-a gândit că ar fi bine să meargă el la oameni.

„Un prieten mi-a spus că are o rulotă. Văzusem un filmuleţ cu o frizerie făcut într-o maşină. Am zis că este exact ce îmi trebuie. Am cumpărat-o şi am făcut din ea frizerie. Am scos totul afară şi am reconstruit interiorul. Chiar a ieşit ceva frumos. Se leagă la curent, are apă caldă, apă rece, climă. Tot ce trebuie unui salon normal. Investiţia a fost de până în 4.000 de euro. Vom merge în localităţile din împrejurimi. Plătim curentul pe unde ajugem, chirie, tot ce trebuie. Avem doi frizeri care tund. O să vedem pe parcus, ne vom adapta în funcţie de clienţi”, a spus Alexandru Jelescu.

Preţurile pentru un tuns sunt între 20 de lei şi 35 de lei Grabaţul este prima localitate în care a ajuns rulota-frizerie, următoarea va fi Lenauheim. Până acum reacţiile au fost foarte bune. E nevoie de programare, aşa mulţi vor să se tundă.

“Lumea a reacţionat foarte bine. Au rămas uimiţi. Am făcut câteva probe şi la Jimbolia, să vedem cum merge, oamenilor le-a plăcut. E ceva nou. Preţurile pentru un tuns sunt între 20 de lei şi 35 de lei. Un serviciu complet, tuns, spălat, barbă ajunge la 50 de lei”, a mai declarat Alexandru.

Citește integral pe Adevărul.ro

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. „doar” 4000 euro. Pentru unii oameni înseamnă o grămadă de bani. De unde ii iei? Faci împrumut la ifn, la cămătari?
    Plus cât dai la statul roman pana ce începi sa faci profit

    • Dai 8% pe an dobanda la banca si 1 % impozit pe venit la stat. Hai ca nu e chiar asa de greu. Trebuie sa ai doar putin chef de munca.