G4Media.ro

Adevărul: Iordache, după ce Dragnea a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă: Bate câmpii.…

Adevărul: Iordache, după ce Dragnea a contestat alegerea Vioricăi Dăncilă: Bate câmpii. Leagă dosarul de Congres. Şi-a pierdut calitatea de membru prin condamnare

Deputatul PSD, Florin Iordache, susţine că acţiunea în instanţă depusă de Liviu Dragnea împotriva Vioricăi Dăncilă va fi respinsă, întrucât PSD a modificat legal statutul partidului. „Bate câmpii. Noi nu mai aveam preşedinte. Am modificat statutul, apoi am organizat alegeri“, a spus Iordache pentru Adevărul, arătând că Liviu Dragnea încearcă, de fapt, să lege dosarul în care a fost condamnat de statutul PSD.

„Bate câmpii. Conform statutului, Liviu Dragnea şi-a pierdut calitatea de membru PSD în momentul în care a fost arestat. Noi nu mai aveam preşedinte. Statutul vechi spunea că preşedintele este ales de toţi membrii de partid. Noi am modificat statutul, astfel încât preşedintele să fie ales numai cu votul delegaţilor, la Congres. Pe noul statut, Viorica Dăncilă a fost aleasă preşedinte. Orice modificare de statut trebuie validată de instanţă. Acţiunea lui Dragnea a intervenit în procesul de validare a noului statut. Încearcă să lege dosarul în care a fost condamnat de statut, făcând trimitere la organizaţia Teleorman, acolo unde erau membre de partid cele două femei din dosar, dar pe mine mă pierde juridic. Nu sunt şanse să aibă câştig de cauză în instanţă“, a explict Florin Iordache pentru Adevărul.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general. Cererea a fost depusă de avocata lui Liviu Dragnea, după Congresul PSD. Solicitarea a fost declarată admisibilă în principiu de Tribunalul Bucureşti, potrivit Antena 3.

Citește integral pe Adevărul.ro

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

15 comentarii

 1. Ia uite, a inviat ciordache…

 2. La pzd, toata lumea bate campii!!!!

  PS. Credeam c-a plecat la Caracal inginerul in drept. Sa-i ajute pe interlopi la declaratii!

 3. aM AJUNS SA O VAD SI PE ASTA: Iordache spune ca Dragnea BATE CAMPII! De asta nu progresam. Nu suntem solidari, ca popor! Chiar daca bate campii, mai bine te abtii sa vorbesti asa, de ala pe langa care te-ai gudurat! Ai castigat! Jeguri de oameni: ala da in judecata PSD, asta cu campul unde , consateanul lui Dinca arunca oseminte!

 4. Asta pentru cine se mai îndoia de nivelul din pzdeu. Haită de hiene, se sfâșie intre ei și distrug o țară.
  Mâine, hai în stradă! Mu*e psd!

 5. Adica MUIE, intr-un cuvant!

 6. Dragnea culege roadele „politicii de cadre”. Lichelele ordinare pe care le-a promovat ii aplica tratamentul pe care il merita.

 7. sinistre iordache, ai iesit de pe unde te-ai ascuns ?

 8. Liviu Nicolae:” Si tu, Bru…Ciordache?
  Ciordache:”Alta intrebare…?!”

 9. Încă odată se demonstrează cum nu se poate mai bine câtă mizerie zace în această cloacă de partid, prietenul și sluga de ieri, îți este dușmanul de astăzi, dacă ți-ai pierdut funcția. Se dovedește într-un mod fără echivoc, slugărnicia totală față de stăpân este literă de lege în acest grup infracțional. Aici, dacă pui o mătură în funcția de șef, cum se întâmplă în momentul de față, restul o slujesc întocmai. Când arunci o singură privire în timp, nu într-un timp prea de mult apus, și vezi cum acest impostor ciordache maltrata orice lege în favoarea pușcăriașului, cum își dădea silința să se facă preș în fața stăpânului său, cum afișa un comportament suburban în Parlament, ajungând acuma să-l conteste și să-l treacă la cantitate neglijabilă, luându-l pe drac-nea în derâdere, te prinde o silă soră cu greața. Toate aceste aspecte nu fac altceva decât să-mi confirme faptul că, mai evident ca niciodată, acest așa-zis partid nu mai este deloc frecventabil, nu mai trebuie luat în seamă de niciun om cu scaun la cap, trebuie trecut la coșul de gunoi al istoriei și trebuie să dispară cât mai repede cu putință de la guvernarea acestei țări. Acești indivizi s-au reunit într-o haită de prădători, care n-are nimic cu interesele reale ale țării, ci cu propriile interese, ale stăpânului, în principal, și ale fiecăruia în parte, mai apoi. Pare-se că este dezideratul acestei scursuri autointitulate partidul psd. Era evident că odată și odată se va ajunge la acest moment, pentru că impostura, incompetența, hoția, duplicitatea, imoralitatea, ipocrizia etc, fără îndoială, au depășit de mult cota de avarie în acest simulacru de partid.

  • Acesta nu e un partid, e o organizatie mafiota, cu toate atributele. Mai grav e ca, numindu-se partid, e finantata de la buget cu muuuuulti bani! Ma intreb: de ce procurorul general, care are datoria de a sesiza deturnarea programului politic al unui partid si de a cere desfiintarea lui, nu misca un deget?

 10. Nu incercai tu Ciordache sa faci praf justitia pentru Livache?Cat de gretosi sunteti, tradatori si curve ordinare

 11. Fă Veorico, zob vă facem! Si maine si la alegeri. Nici mucii nu mai rămân de voi lua v ar apele să vă ia.

 12. Edificatoare caracterele slugilor.Nu se dezmint nici in acest caz.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.