G4Media.ro

Deputatul-mitralieră, Cătălin Rădulescu, unul dintre apropiații lui Dragnea, va fi schimbat din…

Deputatul-mitralieră, Cătălin Rădulescu, unul dintre apropiații lui Dragnea, va fi schimbat din funcția de chestor al Camerei Deputaților

Social-democraţii vor depune în perioada următoare mai multe moţiuni simple la adresa mai multor miniştri, a anunţat sâmbătă Alfred Simonis, liderul Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților, la finalul unor şedinţe maraton cu senatorii, deputaţii, europarlamentarii, primarii de municipii şi preşedinţii de consilii judeţene ai partidului, transmite ecopolitic.ro.

Conducerea PSD a decis totodată ca doi foşti miniştri, Marius Budăi şi Daniel Suciu, să fie reprezentaţi în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, deputatul „Mitralieră” – Cătălin Rădulescu, pierzându-şi astfel susţinerea.

„S-au ales reprezentanţii PSD în Birourile permanente ale Camerei şi Senatului. La Senat au fost aleşi aceeaşi reprezentanţi ca în sesiunea trecută, la Camera Deputaţilor vom avea doi noi colegi membri ai Biroului permanent, şi anume foştii miniştri Marius Budăi şi Daniel Suciu. (…)

Am hotărât că în perioada următoare vom depune moţiuni simple atât la Senat, cât şi la Cameră. Vom începe cu moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii, ministrului Muncii şi a „ministrului Grindă” de la Dezvoltare. Începând de săptămâna viitoare vom începe să depunem moţuni simple împotriva acestor miniştri.

La Ministerul Sănătăţii este absolut necesar ca acest ministru să fie demis sau să-şi dea demisia de urgenţă, pentru că există riscul practic a privatizării sistemului de sănătate, iar nu ne putem permite ca într-o ţară în care nu toţi oamenii nu-şi permit un tratament în sistemul privat de sănătate să existe un sistem care va avea practic fonduri insuficiente pentru sistemul public de sănătate şi să se aloce din ce în ce mai mulţi bani la sstem privat care îl plăteşte pe ministrul cu sume importante”, a declarat Simonis.

Citește articolul integral pe ecopolitic.ro.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

 1. Imi cer scuze, ma apresc din comentarii.
  I mi cer scuze
  Lumea nu crede ca am caderi psihice cand imi aduce aminte de supraveghere.
  incerc sa nu mai deschid saiturile.
  Dar va rog lasati-ma si pe mine in pace.
  Chiar am probleme.

 2. supravegherea de 11 ani peste fire depresiva a lasat sechele.
  va rog nu faceti rau la alte persoane.
  daca nu ma mai agitati eu nu mai deranjez.
  va rog

 3. imi cer scuze va rog e ultima data cand comentez.

 4. laba trista asta tot mai e deputat …

 5. Scenariul asta grotesc imi aduce aminte de balada Miorita. Sa-l schimbi pe Mitraliera cu Budigai este ca si cum ai sari din lac in put.

 6. Un atarnator al Rusiei si un impertinent cu morala de vierme.

 7. O javră ordinară care nu avea ce să caute atâta vreme în parlament. A făcut umbră pământului degeaba. Un idiot cu apucături de interlop care a fost lăsat sa-si facă de cap in pesedisto-comunismul lui Dracnea. Moooooie la toți pesedistii! Aşea vă dau!