G4Media.ro

Actrița Isabella Rosellini va juca într-un spectacol de teatru la Timișoara /…

Sursa foto: Instagram / Isabella Rossellini

Actrița Isabella Rosellini va juca într-un spectacol de teatru la Timișoara / Va intra în rol de câine, pisică, găină și păun, dar îi joacă și pe Charles Darwin

Actrița Isabella Rosselini va urca pe scena Teatrului Național “Mihai Eminescu” într-un one-woman show inclus în programul Timișoara Capitală Culturală Europeană, anunță Agenția de presă Rador.

Isabella Rosselini aduce la Timișoara spectacolul Darwin’s Smile (Zâmbetul lui Darwin). Premiera spectacolului a avut loc în august 2022, pe scena The Gateway din Bellport (New York). Spectacolul de la Timișoara, în care Isabella Rosselini reconciliază două lumi aflate adesea la poluri opuse, respectiv arta și știința, va avea loc în 30 noiembrie. Rosselini demonstrează cu umor cum actoria ar putea să fie folosită pentru a înțelege lumea misterioasă a animalelor și emoțiile lor. În acest spectacol, actrița intră în rol de câine, pisică, găină și păun, dar îi joacă și pe Charles Darwin.

Isabella Fiorella Elettra Giovanna Rossellini s-a născut în 18 iunie 1952 și este o actriță, model și autoare italiană. A jucat în filme precum „Blue Velvet” și „Death Becomes Her”. A mai jucat și în „Napoleon” (2002) în rolul Josephinei.

Este fiica actriței suedeze Ingrid Bergman și a regizorului italian Roberto Rossellini, pe care ea însăși l-a omagiat în 2005, pe un scenariu propriu, în scurt metrajul canadian, ”Tata are 100 de ani”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...