G4Media.ro

Actorul și regizorul italian Michele Placido, invitat special la Buzău International Arts…

Sursa foto: BIAF

Actorul și regizorul italian Michele Placido, invitat special la Buzău International Arts Festival / Interpretul celebrului comisar Corrado Cattani va susține o conferință      

Buzău International Arts Festival (BIAF), ce se va desfășura în perioada 20 august – 20 septembrie, în municipiul Buzău, îl va avea invitat de onoare pe actorul italian Michele Placido, cunoscut mai ales pentru rolul celebrului comisar Corrado Cattani, pe care l-a jucat în serialul ”Caracatița” (La Piovra), anunță organizatorii.

Michele Placido va fi prezent la Buzău în data de 17 septembrie, când va susține o conferință de presă, iar publicul BIAF va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri, după proiecția unuia dintre cele mai cunoscute filme ale sale.

Festivalul debutează sâmbătă, 20 august, cu mai multe evenimente stradale pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng, începând cu orele 17:00. Cei mici și cei mari se vor putea bucura de momente speciale alături de trupa de toboșari și suflători Superchill, trupa de jongleuri și dansatori cu foc Drum’n’Fire, statui vivante, artiști stradali, jonglerii pe sârmă, personaje din filme pentru copii și supereroi care vor împânzi bulevardul, o paradă a motocicliștilor de la clubul B-Zones RC Buzău, automobile retro expuse de pasionații lor proprietari, plus sute de baloane ce vor colora străzile.

Deschiderea oficială a #BIAF2022 va avea loc în data de 21 august, cu un concert susținut de Mihai Mărgineanu & BANDA, în Parcul Crâng, zona Obelisc, de la orele 19:30.

Michele Placido a obţinut Ursul de Argint pentru Cel mai Bun Actor la Festivalul de Film de la Berlin, pentru rolul său din filmul Ernesto (Salvatore Samperi). În anii ’70, a apărut în mai multe filme de televiziune, însă anul 1983 reprezintă startul unei cariere strălucite în seriale TV, prin rolul care l-a făcut celebru – cel al comisarului Corrado Cattani din seria Caracatiţa / La Piovra. La începutul acestui an, a revenit pe scenă, în rolul lui Willy Loman, din ”Moartea unui comis-voiajor”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter