G4Media.ro

Jocurile Olimpice: A leşinat în timpul concursului de tir cu arcul din…

Secțiune susținută de

Jocurile Olimpice: A leşinat în timpul concursului de tir cu arcul din cauza căldurii

Sportiva rusă Svetlana Gomboeva a leşinat din cauza căldurii în timpul concursului preliminar feminin de tir cu arcul, vineri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a anunţat Comitetul Olimpic Rus (ROC) în reţelele de socializare, relatează agenţiile internaţionale de presă, citate de Agerpres.

”Totul este în regulă” cu sportiva de 23 de ani a precizat ROC, Gomboeva primind ajutor medical, urmând să revină în Satul Olimpic alături de echipa sa.

Temperaturile de peste 30 de grade Celsius le-au făcut viaţa grea sportivilor de la tir cu arcul în Yumenoshima Park, iar Gomboeva s-a clasat pe locul 45 din 64 de participante. Gomboeva a leşinat în timp ce verifica scorul său final, dar intervenţia organizatorilor şi echipei sale a fost una rapidă, punându-i pungi de gheaţă pe cap pentru a o răcori.

”Este pentru prima oară când aud să se întâmple aşa ceva. La Vladivostok, unde ne-am antrenat înainte de Jocuri, vremea a fost cam la fel, dar umiditatea foarte mare a jucat un rol aici”, a declarat antrenorul sportivei, Stanislav Popov.

Ksenia Perova, coechipiera Svetlanei Gomboeva, a precizat ulterior că aceasta şi-a revenit şi va putea să continue competiţia.

Reprezentanta României, Mădălina Amăistroaie, s-a clasat pe locul 37 în concursul preliminar de vineri.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Canicula de 30-31 de grade, ce sa zic….cam mimoza donsoara.

  2. Nu mai putem continua in acelas ritm cu incalzirea globala, la peste 30 grade in soare randamentul sportivilor amatori si de elita are de suferit.
    Ar trebui mutate jocurile sportive si orice competitie sportiva in septembrie/octombrie sau aprilie-mai. Urmeaza Campionat Mondial in desert, la Quatar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.