G4Media.ro

A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia lotului 4 al…

A fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţia lotului 4 al drumului expres Craiova – Piteşti

Asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade a câștigat licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lotului 4 al drumului expres Craiova – Piteşti, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), conform news.ro.

Valoarea contractului este de peste 617 milioane de lei, fără TVA.

În urma finalizării procesului de reevaluare a ofertelor dispus de Curtea de Apel Bucureşti prin hotărârea civilă nr. 2127/2020, pronunţată în 16 noiembrie 2020, în cursul de miercuri CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare şi Execuţie Drum Expres Craiova – Piteşti, Tronsonul 4”.

Ofertantul desemnat caştigător este Asocierea S.C. SA&PE Construct S.R.L. – S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L. (S.C. SA&PE Construct S.R.L. – Lider de asociere), cu preţul de 617.080.915,60 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 de luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie ofertată este de 10 ani.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia drumului expres Craiova – Piteşti, Tronsonul 4, cu o lungime de 31,88 km.

Traseul drumului expres se desfăşoară pe teritoriul judeţului Argeş şi începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localităţile Albota şi Costeşti, ocoleşte pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1, Bucureşti – Piteşti, la km 121+185.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea tuturor contestaţiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, relatează news.ro

Sursa foto: gds/harta-craiova-pitesti

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Un lucru bun ca au câștigat UMB o firmă românească care are angajați români deci mulți bani vor intra în economia noastră. Ar fi bine ca firmele românești să câștige cat mai multe licitații din bani publici.

  • Ar fi bine ca firmele romanesti sa faca si treaba buna, sa nu trebuiasca ca dupa 6 luni sa nu poti merge pe acolo din cauza gropilor.

  • Mai bine ca Bechtel ca ne-a luat lovelele și nu a construit nimic.

  • Toti au angajati romani, nu vin italienii sa iti toarne tie bitum, pun pariu ca si in italia salahorul e tot roman. Cu ce te incalzeste pe tone ca Tiriac isi tine banii in Costa Rica dar e roman frate… Prin asa zisele firme romanesti numai actionari din Cipru si alte tari din astea ai.

 2. Puneți frate niște reguli la contestațiile alea. Dacă ai un obiect clar sa contești, foarte bine, dacă contești de dragul de a contesta și intarzia , ia plătește tu 10% din valoarea contractului… sa vedem dacă mai contesta cineva pe prostie contracte de care depinde economia României..

 3. MTI are un buget de 14,1 miliarde de lei pe 2021.

  Firmele românești de construcție și din domenii conexe ar face să „step up their game” la calitate și eficiență ca să câștige un procent cât mai mare din bugetul alocat pentru noi investiții și mentenanță a infrastructurii, si să păstreze banii în circuitul economic din țară.

 4. Mai bine ca Bechtel ca ne-a luat lovelele și nu a construit nimic.

 5. Mai taie din ele…Alo militia astia semneaza intai contractul si abia apoi declara castigatorul 🤣🤣🤣. Asa ceva nu exista!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.