G4Media.ro

A fost aprobat proiectul centurii metropolitane Baia Mare, în valoare de 250…

Sursa foto: Pixabay

A fost aprobat proiectul centurii metropolitane Baia Mare, în valoare de 250 de milioane de euro. Termenul de finalizare este anul 2025

Comitetul tehnico-economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR a aprobat proiectul centurii metropolitane Baia Mare, transmite Rador.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, anunță că până la finalul lunii iunie vor fi finalizate toate documentațiile, iar în luna iulie 2022 va fi demarată procedura de achiziție pentru proiectare și execuție, urmând ca în 2023 să înceapă efectiv execuția lucrărilor pentru centura metropolitană Baia Mare.

Finanțarea necesară pentru realizarea acestui proiect va fi asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Transport – POS. Proiectul, în valoare de 250 milioane de euro, are ca termen de finalizare anul 2025.

Centura metropolitană va avea o lungime de 36 de km cu drumurile de acces incluse. Pe o lungime de 20 km, centura va avea două benzi pe sens, de la Bușag până la DN 18B (zona Groși).

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Rupem