G4Media.ro

Sondaj de casă prezentat de Antena 3: Nicușor Dan 34%, Gabriela Firea…

Sursa Foto: Captură Antena 3

Sondaj de casă prezentat de Antena 3: Nicușor Dan 34%, Gabriela Firea 29%, Piedone 20%, Sebastian Burduja 12% / Piedone, prăbușit în sondajul realizat de casa de sondare apropiată de familia Voiculescu, Firea urcă pe locul doi

Un sondaj de opinie prezentat, marți, la Antena 3 îl plasează pe Nicușor Dan pe locul 1 în preferințele bucureștenilor, la distanță de 6 procente de Gabriela Firea și la 15 procente de Cristian Popescu Piedone, candidatul susținut de partidul fondat de Dan Voiculescu. Potrivit sondajului realizat de ARA Public Opinion care a măsurat intenția de vot pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan ar obține 35%, Gabriela Firea 29%, Cristian Popescu Piedone 20%, Sebastian Buduja 12% iar candidatul AUR, Mihai Enache, cu 3%.

În precedentul sondaj de opinie realizat tot de ARA și prezentat de Antena 3 pe data de 25 aprilie,  Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreptei și REPER, era cotat cu 37% în intenția de vot, Cristian Popescu Piedone cu 28% (PUSL, partidul lui Dan Voiculescu), Gabriela Firea cu 23% (PSD), Sebastian Burduja cu 9% (PNL) iar Marian Enache (AUR) cu 3%.

Acționar cu 85% la ARA Public Opinion SRL este Laurențiu Andrei Vasile. Potrivit surselor G4Media.ro, Laurențiu Vasile a fost ginerele lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact. A fost căsătorit cu fiica cea mică a fondatorului Antenelor, Corina Voiculescu, însă au divorțat cu ani în urmă. Au împreună trei copii. Sediul ARA Public Opinion figurează la aceeași adresă cu FACIAS, una dintre fundațiile lui Voiculescu. Celălalt acționar de la ARA cu 15% este Lincoln Strategy Group LLC. ARA Public Opinion și-a început activitatea în 2021.

Laurențiu Vasile apare, potrivit Termene, în conexiune cu mai multe firme din grupul controlat de Voiculescu și cu Antena 3.

laurentiu vasile legaturi dan voiculescu

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Mă aștept ca Varanul să-și sacrifice o slugă chiar înaintea alegerilor făcând-o să se retragă, ceea ce ar putea reprezenta o amenințare pentru Nicușor Dan!
    Mă bucur că este el pe primul loc, dar mare atenție!
    Cu slugile Moscovei lupta este grea!

  2. Ar fi bine daca AUR nu ar prinde nici macar un loc in consiliul local, nici la primaria generala nici la sectoare.

  3. Sondajul este clar manarit de antenele lui voiculescu.
    Daca ne luam dupa el, cei 3 contracandidati in lui ND ar avea impreuna 61% din voturi, ceea ce este aberant.

  4. Scopul sondajului este e a-l determina pe piedone sa se retragă, să lase cale liberă sârmei.

  5. Pe Firea nici PSDistii nu o votează! Sondajele astea sunt așa de consolare….bine, Firea nu cred că ar mai avea nevoie de consolări, are jucăriile ei 🙂