G4Media.ro

Compania aeriană Fly Lili își propune 200 de mii de pasageri pe…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Compania aeriană Fly Lili își propune 200 de mii de pasageri pe an, din Sibiu /  S-au lansat oficial zborurile din Sibiu / Prețurile biletelor încep de la 99 de euro

Compania aeriană Fly Lili a lansat astăzi oficial noile rute de pe Aeroportul Internațional Sibiu, valabile din luna iulie: Roma, Milano, Barcelona, Stuttgart și Nürnberg. Unele zboruri vor avea o frecvență de trei ori pe săptămână, altele de două ori pe săptămână și vor fi operate cu aeronave din familia Airbus A320 (A321, A320 și A319), anunță Turnul Sfatului.

Prețurile biletelor pentru noile destinații încep de la 99 de euro (aproximativ 480 de lei) și ajung până la 149 de euro (aproximativ 740 de lei), în varianta „basic”. În pachetul de călătorie Basic, beneficiezi de un bagaj mic de mână (6kg) și un bagaj mare de mână (10kg). Compania mai oferă alte două tipuri de pachete, Comfort și Premium, fiecare incluzând o serie de facilități suplimentare.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Un punct de vedere:
    Piața funcționează după cerere și ofertă, da?
    Dacă prețul începe de la 100€, atunci piața/clientul o va cumpăra de nevoie. Nu mă văd, chiar și la salariul de +2k€ să iau un bilet de la această companie. Eu mă incadrez la maxim 35€/cursă.
    Cu părere de rău, văd în zare, un faliment.