G4Media.ro

Bășcălia israeliană la moartea președintelui Iranului Ebrahim Raisi a fost luată în…

Foto: X Ebrahim Raisi

Bășcălia israeliană la moartea președintelui Iranului Ebrahim Raisi a fost luată în serios de unii anti-sioniști

Un cont de Telegram afiliat Hamas a luat în serios o glumă israeliană despre un agent Mossad numit „Eli Copter” care ar fi responsabil pentru prăbușire, repetând afirmația înainte de a șterge postarea, scrie Jerusalem Post.

Activistul politic comunist Jackson Hinkle a postat un sondaj în care se întreba dacă vremea nefavorabilă sau Israelul a cauzat accidentul, majoritatea adepților săi votând pentru „Israel”. El a postat, de asemenea, o grafică a unui elicopter cu textul „Mossad, nu este niciodată un accident”.

„Doar unul dintre cele trei elicoptere din Convoiul președintelui iranian s-a prăbușit – elicopterul în care se afla el și ministrul iranian de externe”, a scris Hinkle. „De ce este nevoie de ore pentru a localiza locul prăbușirii și de ce Israelul susține că știe că președintele iranian a murit înainte de orice confirmare iraniană?”

Comentatorul pro-regim sirian Maram Susli a avertizat duminică că „dacă este vorba de un sabotaj sionist, răspunsul va zgudui Israelul până în măduva oaselor”.

Jurnalistul britanic Richard Medhurst a sugerat luni că „o anumită persoană” ar fi putut juca un rol în prăbușirea avionului, dar a adăugat că este „prea devreme pentru a spune în acest stadiu”.

Scriitoarea Nadira Ali a remarcat că Raisi a fost la graniță înainte de accident pentru a inaugura proiectul comun al barajului Qiz-Qalasi cu președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, pe care l-a acuzat că este un „sclav sionist”.

„Dacă există vreun indiciu că Israelul se află în spatele acestui incident, veți fi martorii celui de-al treilea război mondial”, a declarat Ali.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Eli Copter, good one :))))