G4Media.ro

Vrei să petreci în natură a doua zi de Paște, în loc…

sursa foto: Unsplash/ iuliu illes

Vrei să petreci în natură a doua zi de Paște, în loc să stai din nou la masă? Te așteaptă o excursie de-o zi la Cetatea Enisala și o drumeție pe Dealul Bujorului, în județul Tulcea/ Cât te costă

Dacă vrei să petreci în natură a doua zi de Paște, în loc să stai din nou la masă, una din variantele care te așteaptă este o excursie de o zi la Cetatea Enisala și o drumeție pe Dealul Bujorului, ambele în județul Tulcea și în legătură.

Drumeția din Munții Măcinului este organizată de o comunitate dobrogeană, ReConectare în natură, și include și o vizită la Cetatea Enisala. Întreaga excursie este destinată adulților și copiilor mai mari de 5 ani.

Plecarea se face la 10:00 dimineața, din Constanța, iar drumul de 100 km până la Enisala durează aproximativ 1 h și jumătate cu mașina. La Enisala se petrece în jur de 30-40 de minute, conform organizatorilor, iar apoi se continuă spre Dealul Bujorului, iar apoi se face picnic.

Organizatorii avertizează asupra echipamentului adecvat pentru munte, a greutății rucsacului și anunță că excursia costă 170 lei/adult și 150 lei/copil (5-12 ani), iar costul include transport (cu sprinter 18+1), organizare și ghidaj, biletul de intrare la Cetatea Enisala, apă plată la sticlă 0,5 litri

În caz de vreme extremă excursia se reprogramează sau banii sunt returnați, anunță organizatorii. Detalii aici.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează