G4Media.ro

PRO România Botoşani trece în bloc la PSD după alianţa anunţată la…

PRO România Botoşani trece în bloc la PSD după alianţa anunţată la nivel naţional cu AUR

Președintele și Prim-Vicepreședintele Organizației Județene Pro România Botoșani revin în PSD, împreună cu majoritatea membrilor activi, anunță Monitorul de Botoșani.

Cei doi au părăsit în urmă cu 4 ani PSD pentru a se înscrie în Pro România, partid condus de fostul premier Victor Ponta.

Mişcarea vine după ce, la nivel central reprezentanţii PRO România au anunţat că se vor alia cu AUR. Conducerea Organizației Județene Botoșani s-a declarat împotriva acestei alianţe şi, împreună cu majoritatea membrilor Biroului Executiv și organizațiilor din teritoriu, au aderat la PSD.

“În contextul deciziilor luate la nivel central, în nume personal consider că viitoarea alianță discutată și negociată de membrii Biroului Executiv Național cu reprezentanții AUR este una greșită, de natură a diviza și disipa și organizațiile din teritoriu, organizații care nu au nimic în comun cu politica AUR”, a declarat Albert Tănase, președintele Pro România Botoșani.

Viceprimarul Liviu Toma, prim vicepreședintele Organizației Județene PRO România și coordonatorul Organizației Municipale, a decis să se înscrie în PSD.

“Nu este timp pentru experimente politice. În ultimii opt ani, ca vicepreședinte al Consiliului Județean, în perioada 2016 – 2020, respectiv ca viceprimar, în mandatul 2020 – 2024, am sprijinit, prin votul și activitatea mea, toate proiectele de dezvoltare. În continuare voi fi susținătorul tuturor proiectelor care vor însemna dezvoltarea comunității și binele botoșănenilor”, a precizat Liviu Toma.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Nici că se putea altfel. Când vazu Rică Venturiano că l-a părăsit și iubirea târzie a lui Ion Iliescu, C. Crețu…hop și el în barca PSD.