G4Media.ro

Ce poți face în acest weekend în București / Lista evenimentelor

Sursa Foto: Facebook/ Andreea Racolta Photography

Ce poți face în acest weekend în București / Lista evenimentelor

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în perioada 15-17 martie 2024, Târgul „Poftim din România – Vatra Satului în sectorul 4”. În cadrul târgului vor fi expuse produse atestate tradiţional din categoria lactate, carne, băuturi spirtoase, dar şi produse care au dobândit menţiunea „produs montan”, în special miere şi produse ale stupului, transmite Radio București.

Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de artă din Europa de Est, a dat startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani.

Art Safari dezvăluie Muzeul secret, comoara bine ascunsă a artei românești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian, Pallady, Baba, Petrașcu, Mützner, Ressu și mulți alții.

O altă expoziție așteptată este cea dedicată lui Eustațiu Stoenescu, un maestru desăvârșit care a avut succes în țară, dar și la Paris și în SUA, cunoscut drept portretistul aristocrației românești de început de secol XX. Noul sezon Art Safari (8 martie-28 iulie) prezintă 6 expoziții.

În premieră, PetExpo România va avea loc în Pavilionul Central din cadrul Romexpo, în perioada 16-17 martie. Mai mare, mai diversificat, mai spectaculos!

Participanții la târg vor avea ocazia să aleagă cele mai potrivite servicii și produse pentru animalul lor de companie, la prețuri de importator sau producător, cu reduceri substanțiale oferite doar pe perioada târgului.

Opera Comică pentru Copii anunță două festivaluri remarcabile pentru luna martie: Primăvara Copiilor și Festivalul Cărților Deschise. Ambele evenimente sunt programate la sediul instituției din Calea Giulești nr. 16 și oferă experiențe memorabile pentru copii și familiile acestora.

Muzeul Copiilor din Capitală are două noi expoziţii interactive şi un escape room. Micuţii exploratori pot intra în lumi captivante şi pline de informaţii educative.

Evenimentul dedicat celui mai iubit dintre povestitorii noștri continuă cu o nouă ediție la Teatrul Ion Creangă. Inițiat anul trecut, „Luna lui Ion Creangă – Povești și Amintiri din copilărie“ aduce între 1 și 31 martie, atât la Sala Mare (Str. Piața Amzei 13), cât și la Sala Mică (Str. Biserica Amzei 21-23), peste 30 de reprezentații teatrale și ateliere pentru copii, toate inspirate din opera celui care ne-a lăsat texte ce au scris istorie atât în marea carte a literaturii, cât și în rândul interpretărilor regizorale.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează