G4Media.ro

Liderul PNL face apel să fie oprite racolările de primari: „O calicie…

Sursa foto colaj: Octav Ganea / Inquam Photos, Ilona Andrei / G4Media

Liderul PNL face apel să fie oprite racolările de primari: „O calicie fără rost”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut un apel pentru oprirea racolărilor de primari între PNL şi PSD, el adăugând că acestea reprezintă „o calicie fără rost”, relatează Agerpres. Ciucă a fost chestionat la Antena 3, după ce zilele trecute, mai mulți primari liberali din Timiș și-au anunțat trecerea la PSD.

„Chiar dacă ne-am înţeles pe această temă, am considerat că există un ‘t 0’ în care nu se mai întâmplă chestiunea asta. Backgroundul celor două partide politice, au în spate o istorie a acestei confruntări, acestei lupte între PNL şi PSD. (…) Şi atunci chestiile astea vin într-un anumit ritm pe care ne străduim să-l estompăm cât de mult se poate. Ca atare fac apel la toată lumea şi consider că este onest din partea noastră să oprim această… Lumea nu face altceva decât să râdă de noi”, a afirmat Ciucă, miercuri, la Antena 3.

Ciucă a menţionat că tema racolărilor de primari „a fost discutată franc în coaliţie”.

„Este o chestiune discutată foarte franc în coaliţie. Este un moment în care trebuie să ne oprim cu această practică. Dacă îmi daţi voie, este absolut o calicie fără rost. În momentul de faţă, şi Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal au o bază a primarilor, iar primarii merită această recunoaştere a activităţii pe care o fac în teritoriu, pentru că ei sunt cei care realizează acea legătură directă cu cetăţeanul, ei sunt cei care pe baza programelor de finanţare pun în practică proiectele. Nu văd de ce trebuie să se realizeze această migraţie. Nu cred că vreunui primar îi place să i se pună întruna această etichetă de traseist”, a mai adăugat Ciucă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Dar nu sunt racolari, lumea se misca de la stanga la dreapta sau invers. Ce racolari?

  2. „O calicie fără rost”
    Corect. Daca voi, usl-istii aripa PNL nu ati fi niste calici, nu v-ati mai prostitua la usl-isti aripa psd pt ciolan.
    Sper sa dispareti

  3. Există câteva erori care nu le i-au în calcul când fac sondajele.
    ………….
    – În primul rând din start au pierdut alegerile din Bucureşti pentru că dacă nu o pun pe Firea nu mai are cine să le adune voturi findcă gaşca lor transpartBucuresteană o făcea şi este evident că Nicuşor câştigă fluierând.
    – În al doilea rând dacă o nominalizează pe Firea nu o să îi voteze nici al lor oricât de mult vor încerca să adune voturi şi iarăşi Nicuşor câştigă fluierând.
    – În al treilea rând orice candidat de la PSD în afară de Firea pierde din cauza primului rând şi iarăşi Nicuşor câştigă fluierând.
    – În al patrulea rând ortice candidat de la PNL nici nu este luat în calcul să câştige ceva, nici măcar de cei care i-au votat vreodat şi iarăşi Nicuşor câştigă fluierând.
    – În al cincelea rând orice candidat independent nu are nici o şansă din cauza primului rând şi iarăşi Nicuşor câştigă fluierând.
    ………….
    Aţi priceput eroarea?

    Aceeaşi eroare sunt la toate alegerile pentru că PSD nu înţelege că atunci când îi sacrifici pe cei de la PSD pentru cei de la PNL nu mai are cine să îţi adune voturi(sau poate o să înceapă PNL să adune voturi pentru PSD şi viceversa), iar PNL nu mai adună voturi nici dacă ar avea cine să i le adune.

    Dacă nici acuma nu aţi înţeles eroarea înseamnă că este ceva probleme acolo la bibilica voastră, mari probleme, chiar mai mari decât al lui Badea, Badea pare în regulă faţă de voi, cine nu ar părea în regulă faţă de Badea, voi evident.