G4Media.ro

Austria va achiziționa 225 de transportoare blindate de trupe Pandur în valoare…

Sursa foto: Wikimedia Commons - Flickr / Allied Joint Force Command Brunssum

Austria va achiziționa 225 de transportoare blindate de trupe Pandur în valoare de aproximativ 1,8 miliarde de euro, pentru a-și consolida armata

Ministrul austriac al apărării, Klaudia Tanner, a anunțat achiziționarea a 225 de transportoare blindate de trupe Pandur pentru aproximativ 1,8 miliarde de euro, relatează The Guardian.

Achiziția este „o investiție în viitor, în securitate și în economia austriacă”, a declarat Tanner în timpul unei conferințe de presă.

Peste 220 de companii austriece sunt implicate în fabricarea transportoarelor, a adăugat directorul general al producătorului, General Dynamics European Land Systems.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Ma îndoiesc ca au spus ca sunt implicate în construcția tancurilor….numai un jurnalist roman poate face o greșeală …probabil nu va funcționat aplicația de traducere…dar totuși cat de prost sa fi cand ai citit traducerea sa nu realizezi diferenta dintre un tanc si un transpor blindat..angajati toti analfabeti funcționali…

  2. Posibil să ai dreptate..!! Aceste hiene mizerabile au fost târfele celor care le-a servit interesele. România în schimb, este o prostituata ieftină care își vinde pe nimic și chiloții întinși pe sârmă.

  3. Posibil ca dorința subită de inarmare a Austriei să facă parte dintr-un plan mai amplu al acesteia. Visele imperiale și tendințele revanșarde o caracterizează. Aici, desigur, se bazează pe ruși și un capăt de pod al Rusiei la Viena , nu este exclus în cazul unui război generalizat.