G4Media.ro

Drulă: Vlad Voiculescu rămâne pe lista USR pentru europarlamentare. Este un simbol,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Drulă: Vlad Voiculescu rămâne pe lista USR pentru europarlamentare. Este un simbol, o victimă, un om inocent

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat, vineri, că Vlad Voiculescu rămâne pe lista candidaților USR pentru alegerile europarlamentare, spunând că acesta este un simbol, o victimă, un om inocent.

Întrebat dacă mai rămâne valabilă candidatura lui Vlad Voiculescu pe listele USR pentru europarlamentare, Cătălin Drulă a răspuns: „Absolut, rămâne valabilă şi, mai mult de atât, acum pentru că este o victimă, un om inocent, un om care timp de trei luni s-a luptat pentru vieţile din această ţară, hărţuit în mod mizerabil el şi familia lui, el este un simbol acum pentru lupta pe care o ducem în România, şi are toată susţinerea noastră. Şi le spun că, şi dacă ne iau unul câte unul, o să rămânem în picioare”.

Vlad Voiculescu e președintele USR București și candidat la europarlamentare (locul 2 pe listă).

Procurorii DNA au cerut joi ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă în dosarul legat de achiziția vaccinurilor anti-Covid, potrivit surselor G4Media. DNA a emis un comunicat în care vorbește despre ridicarea imunității a trei persoane, fără a le menționa însă numele. Potrivit surselor G4Media.ro, dosarul a fost deschis ca urmare a unei sesizări din oficiu a unui procuror DNA.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Putem sa stim si noi numele procurorului, ce sesizari „din oficiu” a mai facut in trecut si de ce acum l-a apucat harnicia si nu mai devreme? Mai tineti minte ancheta impotriva lui Barna chiar inainte de alegeri? Serviciile lucreaza la foc automat, dar nu pe frontul pe care trebuie!

  2. Deci un suspect intr-o ancheta penala ramane pe lista si este o „victima”, insa pentru o opinie disonanta cu orientarea de stanga a partidului esti inlaturat de pe lista de indata.

    • Elena Lasconi o sa candideze pentru altceva, nu te speria. Si apropo, daca Elena era atat de jenata de tot ce a patit, putea sa plece fuguta la alt partid, nu? Oare de ce nu o face?

    • Voteaza iar PSD si PNL si nu mai fa atata tam-tam…ramaneti acolo in anonimat si saracie si gata

    • @x 🙂 :anonimat”? 🙂 poate imi explici

  3. Domnule Drula, dar cum puteti sa puneti la indoiala justitia? Va mai aduceti aminte cine era la putere cand acelasi procuror a facut dreptate in cazul lui Dragnea? Chiar asa?
    Si cu ce drept, adica prin ce anume v-ati remarcat mai exact dvs de puneti la indoiala activitatea unui procuror care l-a trimis la puscarie pe fix mai marele guvernului?
    Cine sunteti dvs? Sunteti exact cel care a dat-o afara de pe liste pe doamna Lasconi ca a stricat imaginea partidului nefacand ascultare la seful de partid.
    Nu mai aveti credibilitate, degeaba coborati acum de pe planeta micului print sarind in apararea omului inocent.
    Intelegeti diderenta?
    Ramaneti in picioare? Pozati si in erou? Zau?
    Aidicapumeu cum scria cineva.

  4. Nu inteleg de ce ne cramponam de VV, se termina USR daca nu il mai avem pe cel care si-a delegat atributiile unei manichiuriste ca sa stea pe FB?

  5. Vlad Voiculescu la PMB, orice…
    ce mai viseaza lumea sa traga partidul in sus la europarlamentare cand pentru noi miza sunt parlamentarele noastre de toate zilele…
    daca e nevoie de bani sa castige, de ce nu spun?!?!

  6. Parca de vaccinuri se ocupa o comisie speciala condusa de unul de prin armata. VV a dat in gat specialii care se vaccinau pe șest. Nu cred ca avea vre-o treaba cu vaccinarea.