G4Media.ro

Fostul antrenor al echipei Olympique Marseille şi FC Porto, André Villas-Boas: Locuinţa…

sursa foto: captura video

Fostul antrenor al echipei Olympique Marseille şi FC Porto, André Villas-Boas: Locuinţa mea a fost ţinta unor acte de violenţă şi vandalism / Villas-Boas a recunoscut posibilitatea de a candida la conducerea clubului Porto

Fostul antrenor al echipei Olympique Marseille şi FC Porto, André Villas-Boas, a condamnat actele de „vandalism şi violenţă” care au avut loc marţi seară la locuinţa sa din Porto, relatează news.ro.

„Astăzi, în jurul orei 00:48, locuinţa mea a fost ţinta unor acte de violenţă şi vandalism”, printre care şi „petarde”, astfel că poliţia a fost chemată să intervină, a scris miercuri André Villas-Boas pe contul său de Instagram.

Câteva ore mai târziu, unul dintre colegii săi a fost „atacat violent de agresori necunoscuţi” care „i-au furat bunurile, inclusiv maşina”. În urma atacului, „a fost spitalizat” pentru „a primi tratamentul necesar”, a precizat antrenorul portughez de 46 de ani.

Din păcate, aceste acte de intimidare, vandalism şi violenţă continuă. Solicit autorităţilor întreaga lor cooperare pentru rezolvarea acestor probleme”, a spus André Villas-Boas.

Reşedinţa lui Villas-Boas a fost deja vandalizată în urmă cu aproximativ trei săptămâni, după un interviu în care acesta a recunoscut posibilitatea de a candida la conducerea clubului Porto, după cum a relatat presa locală.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează