G4Media.ro

Nicolae Ciucă: PNL susţine familia tradiţională

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicolae Ciucă: PNL susţine familia tradiţională

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a evidenţiat luni că Partidul Naţional Liberal susţine familia tradiţională, relatează Agerpres.

„Eu, ca lider al PNL, doresc să menţionez că PNL susţine familia tradiţională. Decizia care se ia la nivelul altor partide este o expresie a inconsecvenţei legate de o decizie sau alta. Nu vreau să comentez (decizia USR, n.red.), nu este treaba PNL. Ceea ce este important pentru noi este ca valorile noastre naţionale să se menţină în setul de politici pe care Partidul Naţional Liberal le asumă”, a spus Ciucă.

Ciucă a spus că PNL este „un partid democratic, fiecare fiind liber să se exprime, să aibă propria opinie, contează foarte mult argumentele şi opţiunea majorităţii”.

USR a anunţat, duminică seara, că Biroul Naţional al formaţiunii a luat act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţase anterior că i-a cerut Elenei Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare.

Solicitarea a venit după ce Elena Lasconi a declarat într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. L-o fi întrebat cineva?!

  2. lider ?! am răs

  3. asta vorbeste-n somn

  4. Si Dragnea sustinea familia traditionala, formata dintre un barbat si a treia nevasta. Asta pana a ajuns la pârnaie unde a incercat si el relatii mai progresiste. Acum e zen 🤭

  5. Eu, kk lider…

  6. Vad ca politicienii iar incalzesc ciorba cu familia traditionala. Romanii au decis asta prin referendum, fiecare face sex cu cine poate/vrea/ii place. Dar sanatatea, invatamantul si economia cand le sustineti domnilor guvernanti?

  7. iar ati uitat sa marcati cu (P) altfel cine e Ciuca sa fie bagat in seama!?

  8. Foarte original si fresh. AUR a ramas brusc fara electorat dupa acest enunt de mare angajament. Ca fapt divers , ‘aute ce scrie pe interneti la Liberalism : Liberalismul este un curent ideologic și social-politic care promovează libertatea și egalitatea în drepturi. Liberalii îmbrățișează o gamă largă de opinii.