G4Media.ro

Taximetrist din Vișeul de Sus, dealer de droguri, prins în trafic /…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Taximetrist din Vișeul de Sus, dealer de droguri, prins în trafic / Tânărul avea în mașină 4.500 de euro și droguri în valoare de peste 10 mii de euro / Făcea ”livrări” cu taxiul

Un tânăr taximetrist în vârstă de 26 de ani din Vișeu de Sus a fost oprit în trafic de către polițiștii de frontieră, anunță Actualmm. Oamenii legii au descoperit în interiorul autoturismului o importantă sumă de bani (4.500 de euro), dar și o uriașă cantitate de droguri de mare risc, cu o valoare de piață de peste 10.000 de euro.

Potrivit jurnaliștilor maramureșeni, bărbatul era cunoscut de către tinerii din zonă ca fiind un important dealer de droguri. Mai mult, se pare că acesta făcea „livrările” chiar cu taxiul.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus anunță că au oprit în trafic un autoturism condus de către un tânăr maramureșean de 26 de ani, în care au descoperit două pungi care conțineau o substanță de culoare alb cristalină, susceptibilă a fi substanță interzisă, respectiv peste 500 de grame drog de mare risc 3-CMC cu o valoare de piață de aproximativ 53.000 de lei , pe care intenționa să o comercializeze.

În autoturism a mai fost descoperit  un cântar de mare precizie precum și suma de 4.500 euro.

Conducătorul auto a declarat că nu știe ale cui sunt pungile cu substanțele respective.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...