G4Media.ro

Fenomene meteo extreme / O femeie a murit, iar un bărbat a…

Sursa foto: ISU Alba

Fenomene meteo extreme / O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce un arbore a căzut peste o mașină pe Transalpina / Traficul rutier a fost blocat câteva ore

Update Ora 16.29: Circulaţia rutieră a fost reluată miercuri, în jurul orei 16.00, pe DN 67C – Transalpina, blocat aproape patru ore în urma unei vijelii care a doborât pe carosabil mai mulţi copaci, o femeie pierzându-şi viaţa.

„Traficul rutier a fost reluat pe DN 67C”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, relatează Agerpres.

Acesta a fost oprit timp de mai multe ore între Tău şi barajul Oaşa.

Autorităţile au transmis miercuri şi un mesaj RO-Alert în zone din Alba şi Vâlcea pentru evitarea circulaţiei rutiere din cauza riscului de a cădea alţi arbori pe DN 67C – Transalpina, după ce mai multe maşini au rămas blocate în urma vijeliei, iar o femeie şi-a pierdut viaţa.

Update Ora 13.40: O femeie a murit, iar un bărbat a fost rănit după ce un arbore a căzut peste o mașină pe Transalpina, a anunțat ISU Alba.

ISU Alba a anunţat că forţele de intervenţie au ajuns la locul evenimentului.

”Din nefericire a fost declarat decesul persoanei aflate în stare de inconştienţă (sex feminim, 64 ani), cealaltă persoană (sex masculin, 63 ani) a fost asistată medical, este conştientă şi prezintă leziuni minore”, a transmis sursa citată, potrivit News.ro.

De asemenea, după recunoaşterea făcută de echipaje, este vorba despre 14 autoturisme blocate din cauza arborilor căzuţi pe carosabil şi un autoturism avariat, tot din cauza arborilor.

Știrea inițială: Două persoane au fost rănite grav după ce un arbore a căzut peste un autoturism pe DN 67 C – Transalpina, miercuri, în jurul orei 12:30, între Tău și barajul Oașa. Traficul rutier este blocat, scrie alba24.ro.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe DN 67 C – Transalpina, între Tău și barajul Oașa, după ce mai mulți copaci au fost doborâți de furtună pe carosabil. În zonă sunt manifestări meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie.

Un arbore a căzut peste o mașină.

„Ca urmare a evenimentului au rezultat două persoane rănite, una se află în stare de inconștiență si una semiconstientă. S-au început manevrele de resuscitare de către participanții la trafic pentru persoana inconștientă”, a anunțat ISU Alba.

Citește și VIDEO Dezastru în Oradea după furtuna violentă de marți seara: acoperișuri, indicatoare rutiere, arbori și stâlpi smulși de vânt în tot orașul, parcul din centru devastat, alei distruse / Vântul a suflat cu peste 100 km/h

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează