G4Media.ro

TIMPUL LIBER Cele mai importante evenimente din acest weekend din București și…

Sursa Foto; Facebook/ Tom Jones

TIMPUL LIBER Cele mai importante evenimente din acest weekend din București și din țară / Tom Jones la Sala Palatului

Weekendul debutează cu o diversitate de evenimente care se desfășoară atât în Capitală, cât și în marile orașe ale țării: festivaluri, concerte, piese de teatru și petreceri. Am făcut o selecție a celor mai atrăgătoare moduri de petrecere a timpului liber, cu ajutorul portalului Zile și Nopți:

Vineri, 16 iunie:

  • București, ora 20.00: Dez, vocea trupelor Jazzadezz și Omelette, se întoarce la Londohome cu un concert din seria ei de cântece solo care vor apărea pe albumul personal Bird. Dez va cânta și piese din playlistul Jazzadezz și Omelette. Alături de ea vor cânta Dinu Zăbrăuțeanu (chitară) și Diana Negroiu (vioară).
  • Constanța, ora 22.00: DJ ca Arasy, Afgo, Lemon și Felix vor incinge atmosfera vineri seară la club Fratelli Mamaia
  • București, ora 18.00: Hotel des Poemes, un spectacol de Iris Spiridon și produs de Teatrelli se va juca la Hotel Caro din Capitală. Spectacolul are forma unei vizite prin spațiile hotelului Caro. Un ghid va însoți publicul prin acestă călătorie în timp, populată cu oameni și personaje care au rămas vii prin poveștile pe care le-au trait, putând fi (re)întâlniți cu ocazia unică a acestei vizite.
  • București, ora 19.00: Piese ”Femeia, eterna poveste” se va juca la Teatrul Nottara. Este un spectacol despre Bucureștiul de odinioară cu atmosfera sa cuceritoare ce și-a păstrat farmecul peste ani, despre umorul rafinat și șarjele spirituale dintre clienții care îi transformau cochetele terase în veritabile arene pentru dueluri intelectuale sau mondene.
  • Cluj-Napoca, ora 18.30: Lacul Lebedelor la Opera Cluj. Primul dintre balete, Lacul lebedelor a fost compus de Ceaikovski în perioada 1875 – 1876 și are la bază un libret de Vladimir Beghicev și Vasili Geltzer

Sâmbătă, 17 iunie:

  • București, ora 19.00: Filarmonica „George Enescu” invită publicul meloman la recitalul pe care îl va susține celebra soprană Elena Moșuc alături de pianistul Andrea Del Bianco pe scena Ateneului Român
  • Brașov, ora 19.00: Vals&Tango – muzică live la Barrique Garden interpretată de cântărețul Albert László
  • București, 18.30: Azilul de noapte la Teatrul Bulandra. “Micii burghezi” din această piesă şi-au pierdut cu totul şansa oricărei recuperări: ei au ucis, au furat, au fost alungaţi, au căzut într-o promiscuitate pe care societatea nu se gândeşte să le-o corecteze, dimpotrivă.
  • București, ora 22.00: Carnival de Janeiro la Beluga Music&Cocktails. HCdance ne învață mișcări de samba, iar Căpitanii Beluga se asigură că n-ai niciodată paharul gol

Duminică, 18 iunie:

  • București, ora 19.00: Tom Jones cântă la Sala Palatului. Este considerat unul dintre cei mai mari cântăreți și artiști din toate timpurile, vănzând peste 100 de milioane de discuri, primind multiple premii și distincții și fiind foarte implicat în industria de entertainment.
  • București, ora 15.00: Help Me Be A Rockstar și Supereroi Printre Noi vă invită la un nou concert incluziv, accesibilizat și adaptat persoanelor cu dizabilități – Nu stau acasă 3, la club Expirat Halele Carol.
  • București, ora 19.00: Piesa Titanic vals se joacă la Teatrul Național București. Mimând pe rând naivitatea și supunerea, blajinul Spirache coace în gând farsa pe care le-o joacă celor din familie, căci e deținătorul a două secrete capitale.
  • Timișoara, ora 19.00: Tango-Argentina, mi Amor la Sala capitol Timișoara este un spectacol complet de tango argentinian de muzica și dans pus în scenă de „Cluj Tango Orchestra„ alaturi de dansatori de tango argentinian, de la scoala „ Tango Malena”.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...