G4Media.ro

Bărbat atacat cu macetele în plină stradă la Brăila / Medicii au…

Sursa Foto: debrăila.ro

Bărbat atacat cu macetele în plină stradă la Brăila / Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze mâinile: Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți

Un bărbat a fost atacat cu macetele de mai multe persoane în plină stradă, în Brăila, iar victima ar face parte dintr-o grupare interlopă. Bărbatul a fost dus la spital, iar medicii au fost nevoiţi să îi amputeze mâinile, relatează debraila.ro.

Potrivit debrăila.ro, un bărbat de 33 de ani a fost tăiat cu macete de mai multe persoane care aveau feţele acoperite, fapta având loc sâmbătă searî, în faţa blocurilor din intersecţia Bulevardul Dorobanţului cu strada Albinei.

Bărbatul atacat ar fi membru al unei grupări interlope şi ar fi vorba despre o reglare de conturi, au precizat surse judiciare pentru publicaţia citată.

Victima a ajuns la Spitalul Judeţean Brăila având numeroase plăgi prin înjunghiere, fracturi la tibie şi traumatism cranio-cerebral cu hemoragie intracraniană. Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze mâinile şi l-au transferat pe bărbat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea persoanelor implicate în agresiune.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. E Brăila, ce vreți?

  2. Braila…

  3. Jenant, G4, a luat minciuna de la Antena 3, are amputate 4 degete la o mână (s-au replantat 2, dar cu șanse mici de reușită, a ajuns târziu la București), cealaltă mână e aproape întreagă.

    • Medicii de la Brăila, nu au fost capabili să facă nimic, doar au pierdut timp prețios până când l-au trimis la București.

    • Culmea, Evenimentul e mai aproape de adevăr :
      evz.ro/informatii-din-ancheta-de-la-braila-tanarul-hacuit-cu-macete-este-in-stare-foarte-grava-recent-el-a-atacat-un-grup-intr-o-benzinarie.html

  4. Iese mâine Bode din ultima groapă în care a căzut și ne va spune că el nu permite așa ceva.

  5. Asta are asigurare medicală?N-are cum,dacă este interlop,iar cei care l-au taiat sunt insovabili.Asa ca platim noi „reparatia” la spital,fiindcă statul nostru este foarte milostiv cu acesti indivizi de nadejde ai unor partide! Tov. Tudose stie mai bine.

    • 99% nu e asigurat.
      Operația a durat 11 ore cu 3 echipe de chirurgi. Într-o țară capitalistă nota de plată era peste 10.000 de euro, numai operația, fără spitalizare, unde se vor mai face cheltuieli de multe mii de euro.

  6. subhumans..