G4Media.ro

Retroparada mașinilor de epoca în București, expoziția poate fi vizitată gratuit /…

Sursa Foto: Retromobil Club Romania

Retroparada mașinilor de epoca în București, expoziția poate fi vizitată gratuit / Vedeta este un Ford A fabricat în anul 1929, restaurat șurub cu șurub

La Retroparada Primăverii din Bucureșți, cea mai mare reuniune de autovehicule istorice din țară, sunt prezentate autoturisme atestate istoric după standardele FIVA, fabricate între anii ‘20 și ‘90, aflate în colecția membrilor Retromobil Club România filiala București, care tezaurizează cca. 800 de exemplare, transmite B365.ro

Sâmbătă, 29.04.2023, între orele 10.00 și 13.00, la rotonda din Parcul Lumea Copiilor își dau întâlnire peste 200 de autovehicule istorice ale membrilor filialei București a Retromobil Club România, reunite într-o ediție aniversară #Retromobil25. Evenimentul Retroparada Primăverii 2023 este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 4.

Sursa Foto: Retromobil Club Romania

Vedeta Retroparadei este un Ford A fabricat în anul 1929, restaurat șurub cu șurub. Interviu cu Șerban Cornaciu, secretar Retromobil Club România, Filiala București.

Retromobil Club România împlinește 25 de primăveri cu retroparade, 25 de ani de spectacol automobilistic

“Retroparada Primăverii are o tradiție de 25 de ani și reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, având o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații. De la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață”, anunță Retromobil Club România. Expoziția va putea fi vizitată gratuit.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...