G4Media.ro

Turneu diplomatic al ministrului rus de Externe în America Latină: Serghei Lavrov…

Sursa foto: Facebook / Szijjártó Péter

Turneu diplomatic al ministrului rus de Externe în America Latină: Serghei Lavrov vizitează Brazilia, Venezuela, Nicaragua și Cuba

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, va vizita mai multe țări din America Latină în perioada 17 – 21 aprilie, a anunțat duminică Ministerul rus de Externe, citat de agenția de presă rusă Tass.

„În perioada 17-21 aprilie, ministrul rus de externe Serghei Lavrov va vizita mai multe țări din America Latină, printre care Brazilia, Venezuela, Nicaragua și Cuba. Ministrul rus de externe va avea un program bogat, care va include întâlniri cu liderii acestor țări și discuții cu miniștrii de externe”, se arată în comunicat.

Potrivit ministerului, citați de Tass, obiectivul principal al turneului lui Lavrov este consolidarea cooperării reciproc avantajoase între aceste țări în domeniile politic, comercial-economic, educațional, umanitar, cultural și în alte domenii.

„America Latină este o regiune prietenoasă, unul dintre centrele de formare a unei lumi multipolare și Rusia intenționează să mențină un dialog dinamic cu ea, să dezvolte o cooperare constructivă, liberă de orice dictat din exterior”, se mai arată în comunicatul ministerului de la Moscova.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Frăția gangsterilor. Conducerea Rusiei, o grupare teroristă păzită cu arme nucleare. Țările din America de Sud, corupte și pline de mafioți.

  2. Lavrov si Ficusul nostru.

  3. Se intalneste si cu Dulapul ?