G4Media.ro

Timpi de aşteptare de 60 de minute la Vama Nădlac ll şi…

Sursa foto: Denis LOVROVIC / AFP

Timpi de aşteptare de 60 de minute la Vama Nădlac ll şi de 50 de minute la Vama Veche, pentru autoturisme, pe sensul de ieşire din ţară / Șoferii de camioane trebuie să aștepte 400 de minute la Isaccea

Timpii de aşteptare pentru autoturisme sunt vineri dimineaţă de 60 de minute la punctul de trecere a frontierei Nădlac ll şi de 50 de minute la Vama Veche, pe sensul de ieşire din ţară, relatează News.ro.

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare de 60 de minute de la Vama Nădlac ll este determinat de ”lipsa personal din partea autorităţilor maghiare”.

La punctul de frontieră Vama Veche, spre Bulgaria, timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară este de 50 de minute, din cauza numărului mare de autovehicule.

Mai sunt aglomerate şi vămile Petea şi Albiţa, unde pe sensul de ieşire din ţară timpul de aşteptare este de 30 de minute.

În celelalte puncte de trecere a frontierei, timpul de aşteptare este de 10 minute.

În cazul camioanelor, la Vama Isaccea, timpul de așteptare este de 400 de minute pe sensul de ieșire din țară. La Siret, se așteaptă 300 de minute, iar la Giurgiu, 90 de minute.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...