G4Media.ro

Profesor de religie, directorul școlii postliceale sanitare din Piatra Neamț, pus sub…

Sursa foto: Pixabay

Profesor de religie, directorul școlii postliceale sanitare din Piatra Neamț, pus sub control judiciar pentru infracţiuni sexuale faţă de o elevă de 16 ani

Un profesor de religie din Piatra-Neamţ, care este şi director al Şcolii Postliceale Sanitare de Stat, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru infracţiunea de folosirea funcţiei în scop sexual, în formă continuată. Odată cu punerea sub control judiciar, procurorii i-au interzis acestuia să mai profeseze la catedră, relatează Agerpres.

Inspectorul şcolar judeţean Florentina Luca-Moise a precizat că victima este o minoră în vârstă de 16 ani şi a fost eleva profesorului în cauză în clasele a şaptea şi a opta.

„Mama fetei a înregistrat o petiţie la Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ pe data de 21 martie. Am avut o discuţie cu ea şi mi-a prezentat capturi de ecran cu conversaţiile profesorului cu fiica sa. Am urmat calea legală şi în aceeaşi zi am constituit o comisie de urgenţă în cadrul căreia s-a luat decizia de a sesiza aceste abuzuri către poliţie. Astăzi s-a înregistrat la Şcoala Postliceală o ordonanţă de predare a datelor informatice având în vedere că a fost începută urmărirea penală”, a declarat, pentru Agerpres, inspectorul şcolar general Florentina Luca-Moise.

Potrivit sursei citate, ISJ Neamţ a găsit un cadru didactic care va suplini orele de religie de la Şcoala „Spiru Haret”, unde preda profesorul pus sub control judiciar.

Totodată, Consiliul de Administraţie al Şcolii Postliceale Sanitare de Stat va stabili cine va prelua funcţia de conducere a unităţii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. Ferească Domnul, n-am mai auzit asa ceva! dar cum e posibil?! chiar un trimis a-L Domnului pe Pământ, sa facă aşa ceva!!!

  2. @Gigi Kent – Tu, de fapt, esti gica-contra nu gigi kent. Ce? Voiai sa-ti detalieze putin infractiunea? E doar o informare – „pus sub control judiciar pentru infracţiuni s.ex.uale”.

  3. Din pacate o sa scape ușor. Asta se întâmplă in România la scara larga si nu se întâmplă nimic nici macar cand sunt prinși. In cele mai multe cazuri ei scapa doar pt faptul ca fetelor le este rusine sa depuna plangere.
    Caz concret: nasul unui mare fotbalist, N.T. mare si influent om de afaceri in Constanța, soț și tată de fată, patron de restaurant pe litoral a angajat o minora de 16 ani in vacanța de vara pe care apoi a sedus-o sub pretextul ca o duce seara târziu dupa munca acasa cu masina (venind si dintr-o pozitie de forță) si a întreținut relații sexuale cu ea intr-un secret total. Ea rușinate de faptă dar si convinsa de el ca
    si ea a fost de vină si ca nimeni nu o sa le creadă, nu a depus plângere. Si uite așa, el a scapat si a fost gata sa treaca la următoarea victima.

  4. Ecosistemul BOR si statelitii, doar o mlastina bantuiya de psihopati pradatori de copii si ignoranti

  5. Ecosistemul BOR si statelitii, doar o mlastina bantuiya de psihopati pradatori de copii si ignoranti