G4Media.ro

Cătălin Drulă, în urma accidentului feroviar din Galați: Sorin Grindeanu nu își…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Cătălin Drulă, în urma accidentului feroviar din Galați: Sorin Grindeanu nu își asumă funcția de ministru și trebuie demis urgent

În urma accidentului feroviar produs, sâmbătă seara, în gara din Galați, liderul USR, Cătălin Drulă, a transmis că ministrul PSD al Transporturilor, Sorin Grindeanu, trebuie să demisioneze din funcție. Drulă reamintește că în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente feroviare pentru care nu a răspuns nimeni.

„Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară, iar Sorin Grindeanu nu e de găsit nicăieri. În seara aceasta a avut loc un accident la Galați, soldat cu mai multe persoane rănite. Acum nici două săptămâni, autoritățile mințeau în primă fază după accidentul feroviar din Teleorman. Nici atunci nu știa nimeni unde e Grindeanu. Îi cer urgent să iasă public cu explicații și să prezinte românilor ce măsuri ia pentru siguranța din transportul feroviar. Lipsa de asumare și preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieți omenești. Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”, a transmis Drulă.

Tot sâmbătă seara, ministrul Grindeanu a trimis și el un comunicat de presă, subliniind că i-a cerut directorului CFR Călători să vină cu explicații.

„Am cerut celor de la CFR Călători să acorde sprijin echipajelor ISU care intervin şi acordă celor răniţi. În plus, am solicitat companiei să comunice rapid informaţiile relevante opiniei publice. Urmează o anchetă privind acest accident feroviar. I-am cerut directorului general al CFR Călători să prezinte urgent explicaţii şi să vină cu soluţii pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete”, a declarat Grindeanu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. De parca Bode a facut mare branza la Transporturi. Singurul care a facut ceva a fost Drula, a semnat contractele pentru autostrazi, a desfiintat mafia lui Radoi de la metrou si a dat niste PNListi pe mana legii.

  2. Trenule, masina mica,/ Unde-l duci pe Grindulica / Ministru’ lu Marcelica / Marioara lu’ nenicu’, mai, mai/ Tu mi-l duci si-l ocolesti / Din Craiova la Pitesti (dupa cum stim, pe „tronsonul” acesta s-a semnat o gramada de contracte de proiectare, fezabilitate, executie, contestatie, malversatie, etc.,etc.) / Si-l dai jos la Bucuresti (la Ministeru’ lu’ nenicu’) mai, mai ? De „dat jos” nietzsche vorba.

  3. Într-adevăr, a fost un șir de evenimente și nu s-au luat la timp măsurile energice anunțate acum, pe care le va difuza și acea parte a presei specializată doar în prognoze cu autostrăzi și drumuri expres.

  4. în loc să iasă după 5 minute să ceară demisii, drulă ar trebui sa explice de ce a băgat în pnrr achiziția a 12 locomotive pe hidrogen pentru aproape 1 miliard de lei! s-o fi gândit el în înțelepciunea lui că atât de avansat e cfr-ul că locomotive pe hidrogen îi lipseau. cu banii ăia se puteau lua zeci de locomotive normale care să înlocuiască tigăile astea gen cea de azi cu accidentul de la galați

    • Banii aia nu veneau de loc daca nu baga ceva chestii eco. Exact ca si pentru autostrada Moldovei.

    • @The visitor
      Capsec, despre ce crestere a varstei de pensionare vorbesti?
      Daca tragem ponoasele dupa ceva, le tragem dupa 33 de ani de usl-ism. Bag de seama ca tu esti doar unul dintre ei, mare consumator de h3,rtv si alte televizuini de partid patronate de infractori

    • @theVisitor, bati campii. Nu stii care e diferenta intre pensuonarea optionala si varsta de pensionare.

      Ori e analfabetism functional ori prostie utila altora. Ideea e ca esti pe langa adevar.

    • @thevisitor
      ”optional” cap sec. Intre a obliga si ai da posibilitatea cuiva sa sa lucreze pana la 70 de ani e o mare diferenta. Cam cat intre cei doi neuroni ai tai si un creier normal.
      Sunt persoane care pot si vor sa lucreze peste 65 de ani ( medici, profesori s.a.m.d.) si nu au acum posibilitatea. E ceva rau in asta? Probabil pentru putori ca tine, asistati social sau atarnatori la stat, DA. Voi vreti sa va pensionati la 45 de ani…40 daca se poate.

  5. Iti cam joaca feste memoria daca sustii ca VV conducea ceva in perioada respectiva. Penelachii i-au blocat orice initiativa, i-au taiat bugetul, i-au inscenat faze cu pacienti scosi din spital si au chemat Antena3 si l-au folosit ca țap ispasitor.
    Ceea ce nu e cazul cu Grindeanu care are si buget si sustinere din partea prim ministrului.
    Ceea ce i se poate reprosa lui VV este ca era prea plăpând, i se potrivea prea bine rolul de țap ispasitor. Acolo era nevoie de inca unul ca Drulă care atunci cand penelachii i-au inscenat faza cu Radoi si greva la metrou ( refuzand sa trimita politia care era sub controlul lor) a iesit imediat la televiziuni cu un discurs dur, fortandu-i sa actioneze pana la urma.

  6. Dacă doar sugi din infrastructura creată pe timpul lui Ceao, așa se întâmplă, la un moment dat începe să crape și mor oameni nevinovați.

  7. Cititorii G4Media nu sunt atat de inculti sa puna botul la propaganda asta cu „rezistii”. Aici e un site de presa nu Latrina3.

  8. Grindeanu nu are căuta la Transporturi, este limitat ca intelectual plus că este un linge blide, Dragnea știe mai multe….