G4Media.ro

Aproximativ 50 de migranţi au fost prinşi la Vama Nădlac / Erau…

sursa foto: Inquam Photos/ Ciprian Petcut

Aproximativ 50 de migranţi au fost prinşi la Vama Nădlac / Erau ascunşi în autovehicule, o parte dintre ei fiind găsiți cu ajutorul câinilor

Aproximativ 50 de migranţi din diferite ţări au fost prinşi, în ultimele 24 de ore, încercând să iasă ilegal din ţară, ascunşi în autovehicule verificate în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, anunță Agerpres.

Într-un TIR condus de un cetăţean turc şi o autoutilitară condusă de un român au fost depistaţi 41 de migranţi. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi şi cutii de plastic pentru societăţi comerciale din Germania şi Italia

„În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, câinii de serviciu au semnalat prezenţa unor persoane. Astfel, după deschiderea compartimentelor destinate mărfii, în interior au fost descoperiţi, printre marfa transportată, respectiv în cutiile de plastic din autoutilitară, 41 de cetăţeni din diverse state (Bangladesh, India, Siria şi Turcia), ce intenţionau să treacă ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge în ţări din vestul Europei. În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că o parte dintre aceştia figurau ca fiind solicitanţi de azil sau intraţi legal în ţara noastră”, a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

Tot la Nădlac II, poliţiştii de frontieră au verificat două autoturisme conduse de români, iar câinii de serviciu au depistat, în portbagaje, în total şase persoane. Este vorba de cetăţeni din Sri Lanka şi Bangladesh, cu vârste cuprinse între 21 şi 45 de ani, care figurau ca fiind intraţi legal în România.

În alt caz înregistrat la Nădlac II, poliţiştii de frontieră au găsit sub bancheta din spate a unei autoutilitare, conduse de un român, un bărbat din Siria, în vârstă de 24 de ani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. I-or fi ascuns austriecii ca să ne strice fengșuiu Schengen

  2. se jura ciurca, bude, tilhar, aiurescu, etc, ca nu fura si i-am prins cu rata-n gura.

  3. La vama Nadlac! pe unde au intrat ? deci austrieci au dreptate!!! e a nu stiu cata oara luna asta cand citim asemenea stiri …si toate la vama de VEST care e si granita Schengen …. e interesant dupa cate stiu la iesire din Romania unguri controleaza deci au fost prinsi de unguri ??

  4. Intră legal, aplicând pentru diferite joburi in România,stau o luna-doua să pună ceva bani deoparte si fug in Vest…la ăștia se referea austriacul…sunt mii

  5. Au intrat legal in România dupa cum scrie clar in articol iar la iesirea din România controleaza romanii, ungurii (se scrie cu doi „i”) nu prea au oameni la frontiera cu România. Deci austriecii (se scrie tot cu doi de „i” in contextul in care ai scris tu), nu au dreptate, deci nu e așa de interesant….

  6. Cam dubios de când cu nebunia Shenghen își face poliția de frontiera treaba, a dat Bode ordin ? Ce-o fi zis va ia mama naibii dacă nu prindeți și musca,pana acu intrau imigranți în tara și nui vedea nimeni nici câinii nui miroseau 🤣

  7. Cam dubioasă treaba pana acum nici câinii nu aveau miros 😂

  8. Noroc cu cainii de serviciu,carora nu le-a placut ,,deodorantul,,folosit de migranti !! Sau nu !!