G4Media.ro

Filmul „Gladiator” va avea o continuare. Paul Mescal a fost ales pentru…

Sursa foto: Dreamworks LLC & Universal Pictures

Filmul „Gladiator” va avea o continuare. Paul Mescal a fost ales pentru rolul principal

O continuare a lungmetrajului „Gladiator” de Ridley Scott este în pregătire la Paramount, potrivit Deadline, citat de News.ro.

Actorul irlandez Paul Mescal, 26 de ani, a fost ales de Ridley Scott protagonist în noul film.

Tânărul actor este în negocieri pentru rol. David Scarpa, deja scenarist la „Al the money in the world” şi „Napoleon” de Ridley Scott, a fost ales să scrie şi scenariul pentru „Gladiator 2”.

Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din mini-seria „Normal People” (2020), şi care a primit critici elogioase pentru noul său film „Aftersun”, nu-l va interpreta pe Maximus, ci pe Lucius, fiul Lucillei (Connie Nielsen) şi nepot al lui Commodus (Joaquin Phoenix).

Ridley Scott spera să regizeze această continuare. Îşi dorea să o facă cu Russell Crowe (în ciuda morţii personajului său). „Ştiu cum să-l aduc înapoi”, a asigurat el pentru Entertainment Weekly în 2017. „Se va întâmpla asta? Nu ştiu. Gladiator a apărut în 2000. Russell s-a schimbat puţin”.

Lansat în 2000, „Gladiator” a avut un succes uriaş, generând venituri de 460 de milioane de dolari la box office-ul global. Blockbuster-ul a fost nominalizat de douăsprezece ori la premiile Oscar şi a câştigat cinci, inclusiv statuetele pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun actor” pentru Russell Crowe.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Hai ,hai ,porniți cu urm.ătoarea etapă a impl.emen.tării Di.cta.tur.ii Di.gi.ta.le Gli.o.ba.l.i.st.e

    • ce tot visati dicaturi globaliste peste? Voi aveti probleme mari la mansardă dar asa e cand doar taiati frunza la caini in viata asta. Ce treaba are ce apui cu simplu fapt ca este o continuare la un film? Voi chiar sunteti bolnavi la cap, nu ar trebui sa fiti in libertate.

  2. Pacat ca il strica si pe asta.
    Daca e film woke…90% sunt alb-inchisi, 9% sunt fundasi…si 1% ce a mai ramas..

    Si tot se vor gasi ale neica nimeni sa ne spuna ca anumite categorii nu au fost reprezentate intocmai.

    Prefer cel vechi…o zi frumoasa sa aveti !

    • mai usor cu previziunile mama omida. Nici macar nu este vreun scenariu gata si voi vorbiti de problemele voastre la cap.
      E fix ce ai spus, s-a gasit un neica nimeni ca tine sa vorbeasca de woke.

  3. E amuzant cum de fiecare data vin unii sa zica “inainte era mai bine” fara sa vada continuarea. Bai oameni buni e facultativa vizionarea stiati?

  4. asta din Carpati? Subiect ar fi, drama ce sa mai zic, poate vede vreun regizor comentariul asta si-l loveste marul lui Newton in cap si-l desteapta, asa cum i-a desteptat la Netflix cu Fatih Sultan Mehmet si Vlad Țepeș.