G4Media.ro

George Simion anunță Congresul Național al AUR pentru data de 2 decembrie,…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

George Simion anunță Congresul Național al AUR pentru data de 2 decembrie, la Alba Iulia

Liderul AUR, deputatul George Simion anunță că Congresul Naţional al formațiunii sale va avea loc pe data de 2 decembrie, la Alba Iulia. La eveniment vor fi prezenţi toţi parlamentarii acestui partid, a transmis Simion, conform Agerpres.

Partidul extremist condus de George Simion împlinește 3 ani de la înființare.

„Alianţa pentru Unirea Românilor îşi va desfăşura Congresul Naţional la Alba Iulia, în preajma zilei de 1 decembrie. Toţi parlamentarii, senatori şi deputaţi ai AUR vor fi prezenţi la manifestările prilejuite de Ziua Naţională, în cetatea Unirii, la Alba Iulia, iar noi împlinim trei ani de la înfiinţarea AUR şi vom avea pe 2 decembrie un congres naţional în cetatea Unirii”, a precizat Simion, într-o conferinţă de presă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Ha ha ha haaaa ha haaaa haaaaa 🤣

  2. „Extremist”, „extremist”, dar nu SABOTOR.

  3. Va concerta si Phonix? Intreb pentru un prieten.

  4. Partidul legionarilor haurari ai lui Simion își „desfășoară” congresul în orașul simbol al Unirii tuturor românilor!? Asta-i adevărată blasfemie.

  5. Iar penibilii ăștia? Circarii României.

  6. Să-și bage congresu-n cur! :)))))

  7. Tovarase Simion, ati vrut sa scrieti конгресс?

  8. Cy0ropina culeasa dintre cojile de seminte de la peluza a capatat culoarea vinetie specifica sezonului rece…

  9. Și n-ai ambitie daca nu „cronca…”,reciti poezia „Marea Unire” de Mihai Eminescu 😁,care „ne-a lasat Romania Mare”😁.Hai ca tu ai zis asta,si le ai si cu recitatu,ne-ai aratat în Parlament ca-l sti pe Eminescu la perfectie.L-ai confundat cu un poet obscur,dar nu conteaza,la cat de „înflăcărati”santeti voi,asta-i un fleac!
    Vine și marginalizatu de Ungureanu?Pai sa vina sa va tina si acolo un discurs cum ca Europa romantica a fost „pangarita”😆de pragmatismul american,iar Putin este eliberatorul.Nu-i asa parcă îl vedeti venind,pe un cal alb,cu harta Ungariei Mari,fluturand în adierea vantului ce bate dinspre Moscova.Hai ca stiti,ca voua va da la schimb Basarabia ortodoxa,ca d-aia iesiti voi cu icoanele,toata ziua,pe drum.N-ati subt pana acuma ideologia asta,ce dracu cautati acolo?O sa va acuze de tradare si blasfemie chiar si Viktor Orban,colegul vostru de țață cu doctrina-n coadă.
    Auziti,sa-l luati cu voi si pe Teodosie „Șpagoveanu” ca sa dea cu kremlină peste tot si sa va tina si o predică cu ctitoriile lui Putin „Ortodoxul”,pe care cica vrea sa-l canonizeze 😁

  10. Erată: să știi.