G4Media.ro

70 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Timișoara din cauza unui miros…

70 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Timișoara din cauza unui miros degajat după deratizare. Ministrul Sănătății a trimis Corpul de control

70 de persoane dintr-un bloc din Timişoara, dintre care 12 copii, au fost evacuate marţi seară de echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență din cauza unui miros puternic provocat de deratizarea unei cofetării de la parter, transmite Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de primă intervenţie, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, un echipaj CBRN (Apărarea chimică, biologică, radiologică și nucleară) şi un motoventilator.

„În urma unui apel prin 112, am fost anunţaţi că în scara unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara se simte miros înţepător care pătrunde şi în apartamente. De asemenea, am fost informaţi că în cursul serii s-a efectuat o activitate de deratizare la parterul blocului, în spaţiul unei societăţi comerciale. Până acum, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale. S-a dispus evacuarea locatarilor de pe întreaga scară până la finalizarea măsurătorilor de către echipajul CBRN. Au fost evacuate 70 de persoane (58 adulţi şi 12 minori)”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a trimis Serviciul de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Timiș pentru a ancheta cazul de la Timișoara, potrivit unui comunicat de presă.

Blocul este situat pe pe Calea Șagului, a anunțat primarul Dominic Fritz. ”Viceprimarul Ruben Lațcău și coordonatorul pentru situații de urgență al Primăriei Timișoara sunt la fața locului și ne coordonăm cu Prefectura pentru ca familiile evacuate să aibă un loc în care să poată dormi în această noapte”, a mai spus edilul.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Dar numai la chimie ci oara a capitala rozelor odinioară actualmente a roze telor 🏳️‍🌈 a început în mod frecvent și misterios să miroasă a no vici ok, poate ar fi bine să se lapede de Las zlo toc kes și să susțină usr pardon urss. levente un prieten șofer ed aq, 93 bun prieten al meu

  2. Dar numai la chimie ci oara a capitala rozelor odinioară actualmente a roze telor 🏳️‍🌈 a început în mod frecvent și misterios să miroasă a no vici ok, poate ar fi bine să se lapede de Las zlo toc kes și să susțină usr pardon urss. levente un prieten șofer ed aq, 93 bun prieten al meu și zoli și Dorin partenerul meu de cursă cu fam mixtă el român get-beget soția unguroaică get-beget și o fată frumoasă de 30+

  3. Ce faceți cur velor nu mai comentați? Ați îndeplinit baremul pt care ați fost plătiți? C a k tzi lor

  4. Traias că Eu gen gri gore

  5. Tzi ganii i fac manevră ca la stoenesti vor să să deturneze mișcarea RRomânească prin Stelian ion, Tănase, și digi 24

  6. Și la mine în bloc este un miros înțepător, de ceva mâncare cu usturoi, și nu am văzut televiziuni și autorități vigilente. De ce oare?
    Acesta este genul de non-știre făcută să distragă atenția de la ce mai fac minunații noștri guvernanți + să îi dea ocazia nulității de primar al Timișoarei (neamțul Fritz, de la minunatul partid PLUS) să se facă că îi pasă de ce întâmplă. În realitate, omul doarme în post, este chiar mai rău decât cu fostul primar Robu.