G4Media.ro

6.000 de turişti au urcat, în minivacanţa de 1 Mai, pe pârtiile…

Sursa Foto: Facebook/ Gondola Sinaia

6.000 de turişti au urcat, în minivacanţa de 1 Mai, pe pârtiile din Sinaia / Condiții încă foarte bune pentru sporturile de iarnă / Se va putea schia și weekendul viitor dacă vremea va fi favorabilă

Şase mii de turişti au urcat, în minivacanţa de 1 Mai, pe pârtiile de altitudine din staţiunea Sinaia, unde sporturile de iarnă au putut fi practicate în continuare în condiţii foarte bune, transmite Agerpres.

Administratorul domeniului schiabil din Sinaia, Maria Floricică, a precizat, luni, pentru AGERPRES, că 6.000 de turişti au ajuns în aceste zile pe pârtiile din golul alpin, cea mai aglomerată zi pe pârtii, cu 2.200 de turişti, fiind cea de duminică.

Ziua de 1 Mai a fost sărbătorită pe pârtiile din Sinaia de 1.352 de turişti.

Dacă vremea va fi favorabilă, la Sinaia se va putea schia şi weekend-ul viitor, iar apoi sezonul va fi oficial închis, a precizat Floricică.

Potrivit datelor postate anterior pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia, de marţi, 2 mai, până joi, 4 mai, inclusiv, vor funcţiona cu public doar cele două telecabine, la program de vară.

Astfel, marţi, miercuri şi joi gondolele, telescaunele şi teleschiurile nu vor funcţiona cu public, iar domeniul schiabil va fi închis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...