G4Media.ro

O tânără refugiată din Ucraina a născut, la Târgu Jiu / E…

Sursa foto: Pixabay

O tânără refugiată din Ucraina a născut, la Târgu Jiu / E în România alături de mamă și cumnată, bărbații fiind pe front / ”Nu știu când o să ne revedem, este foarte greu fără el”

O tânără în vârstă de 24 de ani, refugiată din Ucraina, a adus pe lume, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, o fetiță, relatează Reporter24.

Viktoria are 24 de ani și este originară din Cernăuți, Ucraina. A ajuns în Gorj, mai exact la Crasna, în primăvara acestui an, iar la începutul lunii martie s-a prezentat la primul control la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, fiind însărcinată.

Potrivit reprezentanţilor spitalulului, medicii de la Secția Obstetrică-Ginecologie i-au acordat mereu, pe perioada sarcinii, cele mai bune îngrijiri și sfaturi, iar sâmbătă seara, Viktoria a adus pe lume, printr-o operație de cezariană, o fetiță de nota 10.

Și mama și nou-născutul se simt foarte bine. La Crasna pe Viktoria o așteaptă soacra sa, cumnata și nepotul, bărbații din familie rămânând să lupte pe frontul din Ucraina.

„L-am anunțat pe soțul meu despre fetița noastră. I-am arătat-o datorită internetului. Nu știu când o să ne revedem, este foarte greu fără el, dar a trebuit să rămână să lupte. Este soldat de meserie și este implicat în luptele de la Donetsk. Are 30 de ani. S-a bucurat enorm când a văzut fetița noastră. Eu locuiesc la Crasna, alături de soacra și cumnata mea, la o familie care ne-a ajutat mult. În Ucraina a rămas tatăl meu, bunicii și sora. Noi am fost nevoiți să plecăm. În spitalul din Târgu-Jiu am primit cele mai bune îngrijiri, sunt foarte mulțumită și le mulțumesc tuturor”, a spus Viktoria.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. ,,Este foarte greu fara el ” ?!
    Pai cum se face ca exista pe lumea asta atitea femei carora le este usor fara sot / barbati ?!